mynewspapers.net

Hur man skapar en eircom e-postadress

Hur man skapar en eircom e-postadress


Om du är ansluten till Internet i Irland, finns det en god chans att du vet om Eircom. Det beror på att Eircom är en av Irlands största Internetleverantörer. De ger bredband, Wi-Fi, modem och routrar och har många funktioner som kan hjälpa dig att surfa snabbare. De erbjuder också gratis e-postkonton till alla sina kunder. Så länge du är redan Eircom kund, är skapa din egen Eircom e-postadress en snabb process.

Instruktioner

• Registrera dig med Eircom för internetservice om du redan inte har gjort så. Deras Produktguide är listad som en resurs nedan. Du måste vara en Eircom kund innan du kan få tillgång till ett Eircom e-postkonto.

• Besök Eircom e-anmälan sida, som anges som en resurs nedan. Välj om du är ett bredband eller en uppringd kund och klicka på "Registrera dig" under den som du väljer. Detta tar dig till en registreringssida.

• Skriver du Eircom telefonnummer samt kontonummer i textrutorna och klicka sedan på "Skicka". Du kommer att behöva bekräfta att du har valt rätt konto.

• Välj en e-postadress och ett lösenord. Du får en chans att registrera dig för e-posterbjudanden innan ditt nya konto är färdigställd. Du kan fortsätta använda kontot så länge du är Eircom kund.