mynewspapers.net

Hur man skapar en E-bok täcker med hjälp av Adobe Photoshop CS3

Hur man skapar en E-bok täcker med hjälp av Adobe Photoshop CS3


Med fler och fler författare väljer att själv publicera e-böcker, är omslagsdesign en tjänst i efterfrågan långt utanför ramarna för reklambyråer. Omslaget har dock sälja boken, rätt och slätt. På samma gång har omslaget att korrekt representera den genre och berättelsen i. Som designer, kan du angripas genom att ha mycket lite information förskott. Om möjligt är det viktigt att ta kontakt med författaren att få ett utdrag och bäst förstå som boken verkligen behöver för att nå.

Instruktioner

• Skapa ett nytt dokument genom att klicka på "Arkiv > nytt." Välj "US papper" förinställda och se till att resolutionen ställs in på 300 pixlar per tum. Välj "CMYK-färg" och "16-bitars" färg läge nedrullningsbara menyer. Klicka på "OK" när du är klar.

• Klicka på "Visa" och kontrollera "Härskare" har en bock bredvid den. Om inte, klicka för att markera den och linjalerna visas. Vänsterklicka på den vänstra linjalen och dra en blå riktlinje till tredje markören från den vänstra kanten (punkt-tre-tums markör.) Dra en andra riktlinje till tredje markören från den högra kanten. Upprepa om du vill ange riktlinjer punkt-tre inches från övre och nedre kanterna för att skapa din säkerhetsmarginal. Denna marginal garanterar ingen text faller av kanterna på din design om tryckt.

• Klicka på den färgpytsverktyget, sedan väljer en färg från paletten färg till höger. Vänsterklicka i-dokumentet fyller bakgrunden med bas färg för din design.

• Skapa ett nytt lager genom att klicka på "Layer > nya" och namn den "Konstverk." Du kan använda former eller penslar, eller plats foton och grafik i teckningen för att komponera omslagsdesign. Framgångsrika bokomslag använda iögonfallande färg och kontrast och undvika alltför upptagen bakgrunder för att titel och författare texten att stå ut. Använda ytterligare lager för att dra nytta av överlägg effekter eller masker, som du kan läsa mer om genom Photoshop hjälp-menyn.

• Skapa ett lager för din text. Klicka på textverktyget och Använd vänster musknapp för att dra en textruta där du vill att titeln ska visas. Välj önskat teckensnitt, storlek och färg från paletten tecken på höger sida, skriv en rubrik. En bra titel storlek är att börja med "108 pt." (Eftersom valmenyn går bara upp till 72, måste du ange högre värden manuellt.) Använd rena, icke-dekorativ teckensnitt som har en medium-till-tung vikt. Titeln bör vara läsbar när bildens storlek ner till en förhandsvisningsbild, till exempel---när de visas i en Web shop eller ad bild.

• Lägg till en liten kant till din text genom att dubbelklicka på textlagret för att öppna fönstret lager stil. Kontrollera "Drop Shadow" och klicka på den färg nummer ligger till höger om menyn Blandningsläge att välja en färg aningen ljusare än din färg. Ange "3" i fältet avstånd och "0" i fältet storlek. Klicka på "OK" när du är klar. Upprepa steg text för att lägga till textrutor för författarens namn och eventuella ytterligare element som du önskar som en rekommendation eller byline.

• Spara projektet i dess nuvarande form genom att klicka på "Arkiv > Spara" och välja "PSD" menyn Format innan du klickar på "Spara". Detta kan du redigera design senare eller använda den som en mall för ett annat bokomslag. Skapa din PDF-version genom att klicka på "Arkiv > Spara som" och välja "PDF" Format-menyn. "Spara som PDF" dialogen kommer att visas, där du kommer att behöva förbereda designen så den är kompatibel med den färdiga e-bok filen.

• Se till att de tre första rutorna under "Options" i dialogen spara som PDF är avmarkerade. Klicka på "Spara som PDF" när du är klar. Designen kommer att visas i Adobe Reader eller Adobe Acrobat. För att lägga detta lock till e-bok, öppna e-bok i Adobe Acrobat och välj "Dokument > Infoga sidor" att ladda omslaget PDF, eller välj "Arkiv > Skapa PDF > från flera filer" och välj filerna du vill kombinera.