mynewspapers.net

Hur man skapar en dummy certifikatSe certifikat till ära prestationer, medlemskap, donationer och mer. Ett "Renaste rum" certifikat för ditt barn eller ett "Bästa trädgård Design" intyg för din trädgård förening bidrar till att göra saker officiella. Skapa och skriva ut dummy certifikat med olika rubriker, till exempel "Lysande stjärna" eller "Godsby trädgårdsarbete." Grafisk design, DTP och ordbehandling program ger mallar för att skapa certifikat, komplett med gränser och fancy teckensnitt redan är markerad. Dock kan du skapa ditt eget certifikat utan en mall i ordbehandlingsprogram som Microsoft Word, Open Office och andra.

Instruktioner

• Gå till "Fil," Klicka på "Nytt", klicka "Tomt dokument" i Microsoft Word. (Open Office, välj "textdokument.")

• Gå till "Fil," Klicka på "Utskriftsformat" och ange marginaler på 0.5" runt. I Word får du en varning om att din marginalerna ligger utanför utskriftsområdet. Klicka på "Fix" och du kommer se en liten justering i din högra marginalen. Välj "liggande". (I Open Office, gå till "Format," Klicka på "Sida", Välj fliken "Sida", ange marginaler och kontrollera "liggande". Klicka på "OK" när du tillfrågas om du vill behålla inställningarna.)

• Gå till "Format" och klicka "Kantlinjer och skuggning" i Word. I dialogrutan under fliken "Sidkantlinje" lämna standardinställningen för "Inget" Rulla ner på "Style"-menyn välja en gräns, eller gå till "Konst" för unika gränser i svartvitt eller färg. Justera bredden tills du gillar vad du ser i diagrammet "Preview" i dialogrutan. Garden Club licensansökan och välja en "Konst" gräns med blommor eller jordgubbar. (I Open Office, gå till "Format," Välj "Gränser" och välj den bredd och linje stilen för din gränsen.)

• Skriv in en rubrik eller händelse namn, som "Veckans Kid" eller "Godsby Garden Club blommar." För en allmän rubrik, Använd "Certifikat" eller "Intyg om prestation."

• Typ i annan text du vill ha på certifikat, till exempel "i erkännande av..." eller "Vi härmed Award..." Nästa skriva i den faktiska award, som "Renaste rum" eller "Bästa trädgård Design," eller lämna det tomt för att lägga till senare. Använda understreck för att göra raka svarta linjer att skriva i mottagarens namn, annan information och ett datum, om så är lämpligt.

• Göra en rak svart linje på certifikatet för en officiell signatur. Därunder, skriver i en rubrik, till exempel "Domare", "President" eller "Stolt mamma", eller lämna det tomt. Ordning på din text kommer att vara på väg, "I erkännande av" särskilda award/klass avslutade, mottagarens namn, datum och underskrift.

• Ge ditt certifikat en färgad bakgrund genom att skriva ut det på färgat papper. För att lägga till bakgrunden i Word i stället, gå till "Färgpyts" i verktygsfältet och klicka på den lilla pilen bredvid den. Droppa-ned menyn kommer att Visa val för en fyllning färg. (I Open Office, gå till "Format," klicka "Sida" och välj sedan en färg på fliken "Bakgrund" i diagrammet.)

• Gå till "Fil" och klicka på "Förhandsgranska" i Word. (Open Office, klicka på "Förhandgranskning.") Om du är nöjd med förhandsgranskningen, gå till "Fil" och klicka på "Skriv ut". Om du vill göra ändringar, klicka på "Stäng förhandsgranskning" så du kan fortsätta att redigera.

• Gå till "File" och "Spara som" namn och spara ditt certifikat för framtida bruk.