mynewspapers.net

Hur man skapar en cirkus tema bakgrund

Hur man skapar en cirkus tema bakgrund


Cirkusen är känd för sina färgglada tälten, artister, clowner och djur. Ställ in ett område att se ut som en cirkus genom att skapa en bakgrund som innefattar gemensamma cirkus bilder och dekorationer. Använda bakgrund som en uppsättning i en lek eller som dekoration i klassrummet, cirkus tema sovrum eller cirkus tema fest. Skapa en bakgrund genom att sätta ihop en cirkus scen på en stor bit tyg eller papper att du kan hänga upp överallt där du behöver den.

Instruktioner

• Lägga ut en stor bit av vitt tyg eller papper på golvet i det område där du kommer att göra en bakgrund. De exakta dimensionerna av tyg eller papper varierar beroende på där du planerar att använda den. Prova att fylla en hel vägg med bakgrund, om möjligt.

• Utvecklas en plast duk till sin fulla storlek. Skär duken i form av ett cirkustält med en trekantig topp. Skär en skåra i centrum av tältet kommer upp från botten för att göra ett tält entré. Tältet ska fylla de flesta, men inte alla, av din bakgrund.

• Limma cirkustält på vitt tyg eller papper. Dock inte limma dörren viftar ner.

• Återställa dörren viftar i tältet för att skapa en stor triangulär öppning mitt i tältet. Håll viftar tillbaka peta ett hål i plast duk tältet på båda sidor av dörren, threading ett band genom hålet och använda den för att knyta tillbaka dörren klaffar.

• Måla en bild av en clown eller cirkus djur på tyg eller papper i centrum av dörröppningen. Om du behöver, rita en huvuddragen i blyerts först och använda en bild av en clown eller cirkus djur för att få en uppfattning om hur det ska se ut.

• Lim kräppapper ränder på utsidan av tältet. Ränderna bör i en kontrastfärg till tält själv. Starta ena änden av varje rand i toppen av tält taket, limma den diagonalt ut längs taket och sedan rakt ner på sidan av tältet.

• Måla ytterligare clowner, cirkusdjur och ballonger på vitt tyg eller blad i utrymmet på båda sidor av tältet. Om du vill ha, kan du också måla grönt gräs på marken och måla himlen blå.