mynewspapers.net

Hur man skapar en böjd gångväg från marksten

Hur man skapar en böjd gångväg från marksten


Paver gångbanor lägga till omedelbar curbvädjan hemma och kan installeras direkt eller böjd för att passa din landskapsskötsel behov. Besluta om ett mönster genom att göra en fingerad layout av paver stenar (du kan ta hem en låda med valda stenarna för att räkna ut din design), med eller utan en kant på varje sida. Alltid ringa vidare till allmännyttiga företag planerar att gräva i din trädgård att få avslut och förhindra eventuella trasiga rör eller linjer som utan tvekan kommer att försena projektet. En böjd paver gångväg kan göras på en helg.

Instruktioner

• Markera layout för sökvägen med hjälp av två linor eller trädgård slangar. Stå tillbaka från sökvägen till kontrollera din design. När du har det precis rätt sprayfärg raderna och lägga undan de linor eller slangar.

• Mäta längden på sökvägen och multiplicera detta tal med grov beräkning från håna layout. Beställa något mer än vad som krävs och fråga om du kan returnera överskottet marksten. Eller kan du hålla extra för andra projekt som en gräns för en trädgård säng eller ett träd.

• Gräv ut sökvägen allotting utrymmet för grus, sand och marksten. Allmänt blir det mellan sex till åtta inches djupt.

• Sätt landskapsarkitektur tyget. Om du arbetar med en kantlinje, lägga till din gränsen marksten längs vägen med hjälp av mallet och nivå.

• Lägg ut grus och sand och använda den 2-gånger-4 att släta och jämna sanden.

• Fastställa marksten med gummiklubba och nivå när du rör ner banan. För böjda områden utforma dina stenar med ändarna sträcker sig utöver din markerade linjer. Mark där de behöver klippas.

• Skär stenar för kanter och böjda områden med hjälp av våta sågen.

• Avsluta sökvägen genom att lägga ett lager av sand på den färdiga vägen. Sopa sand in i sprickor mellan stenarna och blöt det ner med vatten för att inrätta sanden. Ett annat alternativ är att använda en polysand och tillämpa den på samma sätt. När polysand blir våt det härda och hålla stenarna på plats.