mynewspapers.net

Hur man skapar en avfasad målat glas fönster Kit

Hur man skapar en avfasad målat glas fönster Kit


Fasningar och avfasning kluster är lätt införlivas med ett målat glas fönster design. Att göra ett kit för en falsad glasmålning, besluta om en standard fönsterstorlek först och sedan välja en avfasning kluster som passar i en design för att fönstret. En avfasad kant kan också ingå, beroende på hur mycket du vill i fönstret att gnistra. Satsen måste innehålla bitar av clear eller målat glas bildar bakgrunden runt kanterna.

Instruktioner

• Besluta om en standard fönsterstorlek som du vill göra din kit som passar. För att se exakta storlek krävs, mäta ett fönster av önskad storlek. Naturligtvis, varierar hur glasfönstret avfasade passar mot ett befintligt fönster beroende på hur pass fönster är utformat. Fasade glasfönster kan kunna koppla till en fönsterkarm, eller några enkla naglar kan bli skyldig att hålla den på plats. Mät på åtminstone tre platser för höjd och bredd på fönstret och lämna minst en åttondel tum från minsta mätningar att säkerställa glasfönstret avfasade kommer Rensningspassform.

• Välj en avfasning klustret och alla standard avfasning former som ska användas i fönstret som används för en två-tums avfasning gränsen.

• Skiss en design som använder avfasning klustret och någon ytterligare fasningar.

• Dra den slutliga utformningen, antingen för hand eller med hjälp av ett datorprogram som glas öga 2000 av Dragonfly programvara eller målat glas programvara av SGDesigns.com (se resurser). Inkludera kopior av designen i kit att hjälpa användaren vid konstruerandet fönstret.

• Skär bakgrund bitar av målat glas med glas cutter och glas Tänger, sedan jämna ut kanterna med kvarnen.

• Packa glas bitar tryggt i en låda, med adekvat förpackningsmaterial så att glaset inte kommer att bryta under frakt.