mynewspapers.net

Hur man skapar blomsterarrangemang

Hur man skapar blomsterarrangemang


Blomsterarrangemang gör ett rum ser fräsch, luftig och vacker. Ordna en mängd olika blommor visar att dekorera varje rum i ditt hem. Hälsa dina gäster med en vas av vackra blommor på tabellen foajé. Lägg till hörnstenarna i tabellerna kaffe och matsal, buffé, sovrum nightstands och byråer och kanske räknaren badrum. Du kan tjäna extra pengar genom att använda din kreativitet och denna blomsterarrangemang kunnande för att designa vackra visar för andra människor.

Instruktioner

• Välj typ av blommor som du ska använda din arrangemang: färska blommor eller silke blommor. Använda färska blommor om du gillar kreativitet att göra en helt ny uppvisning var 10 till 14 dagar. Vissa sorter av färska blommor, som jasmine, ger rummet en underbar doft. Använda silke blommor om du vill ha en långvarig Visa eller är allergisk mot pollen.

• Välja färger som kommer att komplettera rummet inredningen. En färg hjul är bra för nybörjare. De färger som finns bredvid din valda färg på färg hjul är kompletterande. Färgerna som finns på motsatt sida av cirkla kontrasterande. Så om din huvudsakliga färgtema är blå, sedan välja en färg som är på vardera sidan av blått på färg hjul som huvudsakliga färg för ditt blomsterarrangemang.

• Leta efter unik behållare för ditt blomsterarrangemang. Du kan använda mässing behållare, keramiska vaser, flätade korgar, stora kaffemuggar, skulpterade lera, trälådor och även stora conch skal för en informell badrum display. Kom ihåg att färska blommor behöver en vattentät behållare.

• Mät insidan av behållaren och klipp en bit blommig skum som kommer att passa väl. Limma skummet till botten och inställd på behållaren åt sidan helt torr.

• Blöt blommig skum om du använder färska blommor.

• Trimma lägre blad och törnen färska blommor så de inte ruttna eller gjuta i vattnet. Skär stjälkarna på en diagonal att exponera mer yta (de kommer att absorbera mer vatten).

• Ordna högsta blommor och grönska först. Placera dem i mitten om arrangemanget kommer att vara en central del. Annars, placera dem på baksidan av behållaren.

• Ordna resten av blommor och grönska, var noga med att inte skapa fläckar av en enda färg. Till exempel om det finns flera röda blommor placeras tillsammans, infoga en rosa eller gul blomma plus några grönska att bryta upp plåstret.

• Lägga till några avslutande grönska om du använder en korg eller trä låda. Grönskan kommer att mjukna i behållaren skarp kontur och hålla ögat rinner till bordet.

• Lägg doftande eller vanligt ljus, om så önskas. Välj mellan avsmalnande eller pelare ljus. Mycket litet blomsterarrangemang kan använda ett te ljus ljus. Trimma alla blommor och grönska från ljusen att slippa dina vackra blomsterarrangemang går upp i lågor.

• Fäst ett sidenband för en sista touch. Du kan ändra menyfliksområdet under hela året. Till exempel använda ett rött band för alla hjärtans dag, grönt för St Patrick's Day, randig röd-vit-blå för självständighetsdagen och bränd orange för Thanksgiving.