mynewspapers.net

Hur man skapar ätbar frukt blomsterarrangemang

Hur man skapar ätbar frukt blomsterarrangemang


Ätbar frukt buketter är ett av de chicaste alternativ till den traditionella blombukett. Vare sig blommor eller frukt vara för evigt, men du kompost och de andra du äter. Det finns många kommersiella blomma och frukt-specifika företag att erbjuda hemleverans av skräddarsydda professionella frukt buketter, dock som blommor de tenderar att vara dyrare. Att göra din egen bukett är möjligt med övning och några material. Gör alltid en frukt bukett på samma dag som leverans.

Instruktioner

• Placera ett stort block eller boll av salt deg eller modellera i botten av en hink, dekorerade box eller oavsett plantering kruka eller vas du planerar att ordna frukt buketten i. Syftet med degen är att väga ner basen av potten att balansera upp tung vikten av frukterna och låta något robust för stjälkarna att hålla sig till. Salt deg är helt enkelt en 2:1:1 förhållande av mjöl, salt och vatten. Du kan också använda grön blommig skum så länge basen av potten är nedtyngd med ett annat ämne.

• Rengör och placera en stor bit färsk sallat som ruffly ovanpå leran så att kanterna spilla över på sidan av potten. Salladen fungerar som extra "gröna blad" att ge en bättre blomma illusion.

• Hacka alla frukten i spett storlek bitar. Ananas, vindruvor, jordgubbar och meloner (cantaloupemelon och Honungsmelon) är de vanligaste frukterna används i buketter, eftersom de inte brun och är tillräckligt stabilt för att bibehålla formen under en rimlig tid. Lämnar jordgubbar och vindruvor hela, men skär Melonerna och ananas i halvmånar, kuber eller scoop bollar med en melon baller. Du kan också använda en cookie cutter göra blomma och stjärnformade utskärningar. För en extra gourmet touch, täcka några jordgubbar och vindruvor i smält choklad och låt torka innan du lägger i buketten.

• Spett varje frukt med långa trä grillspett att göra säker på att inte peta spett igenom till andra sidan. Reservera en pinne per frukt. Du kan gänga flera druvor på samma spett; tre till fyra i taget.

• Sticka varje spett in i potten bas början på översta centre arbetar ner och runt. När du infogar mer frukt längre bort från centrum, är tryck spett längre ner i leran så att frukten vila vid kanten av potten på samma nivå som fälgen. Packa frukt som tätt som möjligt till varandra, det bör finnas några synliga pinnar eller luftar utrymme. Space frukterna så att färgerna fördelas jämnt.

• Knyt ett band runt basen av potten och infoga ett presentkort bland frukt stjälkar, om så önskas. Leverera omedelbart för att säkerställa maximal färskhet.