mynewspapers.net

Hur man skapar alla hjärtans ballong skulpturer

Hur man skapar alla hjärtans ballong skulpturer


Alla hjärtans dag ballong skulpturer kan vara att locka uppmärksamhet och söt. De kan också vara konstnärliga uttryck av känslor, som instillation konstnären Larry Moss exemplifierar med nyckfull ballong skulpturer som han hävdar förkroppsligar, "konst av fällbara luft." Skapa egna alla hjärtans ballong skulptur av en traditionell hjärta genom utforma en hjärtformad metall struktur och fästa kluster av färgade ballonger på ramen.

Instruktioner

• Rita en skiss på papper av alla hjärtans dag hjärtat skulpturen du vill skapa. Använda en linjal för att få de exakta mått för skulpturen i ritningen. Till exempel om du vill ha din alla hjärtans dag skulptur vara 3 fot hög, se skiss 3 inches hög.

• Beräkna ungefärlig omkretsen av skulpturen genom att ta en bit snöre och efter raden av design. Mäta strängen till en linjal och multiplicera för att få faktiska fots längd.

• Få 1/4 tum aluminium stav i ramen. Om skulpturen är ett 3-fots höga hjärta, köpa 7 fot av 1/4-tums aluminium stav. Har det i två även bitar.

• Forma ett spö till hälften av formen hjärta. Lägg andra staven på toppen att replikera samma form. Håll stavarna tillsammans för att säkerställa att hjärtat är symmetriska, putsning vid behov. Använd tejp för att säkra stavarna på basen av hjärtat och interiör "v" korsningen.

• Blåsa upp 160 ballonger antingen på egen hand eller med hjälp av en pump för en 3-fots höga skulptur. Slips varje två ballonger med en knut. Samla två uppsättningar av ballonger i ett kluster av fyra och slips med en sträng. Ställ in kluster på en stor filt så de inte hoppar.

• Hänga skulptur ramen med minst två fötter av sträng från en garageport öppning, taket eller en trädgren så att det inte röra något.

• Linda kluster av fyra ballonger runt skulpturen från "v" centrum och går ner ena sidan medurs och den andra sidan moturs.

• Knyt en dekorativ rosett med band till stadens "v" skulpturen 2 fötter.