mynewspapers.net

Hur man skapar 3D papper flygplan

Hur man skapar 3D papper flygplan


De kan formas till många olika 3D mönster papper flygplan är enkla men roliga hantverk. Vissa papper flygplan är utformade för hastighet och avstånd medan andra är utformade för stabilitet och noggrannhet och varje design varierar i komplexitet. Den klassiska Dart designen, till exempel, är en ganska enkel 3D papper plan design men det kan skära genom luften med stor precision. Flugan är en förgyllare-stil papper plan som flyger snabbt och kan uppnå stora avstånd. Eftersom det finns så många olika papper plan design där kan du prova en mängd och välja vilket som du gillar bäst.

Instruktioner

Klassiska Dart

• Lägg ett blad av standard 8 1/2-11-tumspapper på en plan yta framför dig. Vik papperet på mitten horisontellt och veck luckan.

• Vik papperet och lägga den platt framför dig än en gång så vecket går vågrätt. Vik det nedre högra hörnet mot mitten av papperet och anpassa kanten med den horisontella vecket.

• Upprepa proceduren med det övre högra hörnet av papper, föra den till anpassa kanten med den horisontella vecket. När du är klar, bör höger sida av papperet komma till en punkt mellan två vikta hörn.

• Vik upp nederkant hälften av papper och anpassa kanten med den horisontella vecket. Genom att utföra detta gånger kommer du i huvudsak folding ursprungliga längst ned till höger över honom. Vik den övre halvan av papperet på samma sätt, föra den till anpassa kanten med den horisontella vecket.

• Vik planet på mitten längs den horisontella veck, sandwiching veck du just gjort inuti. Vik ner vingarna på utsidan av planet, justera kanterna med botten globlinjen.

• Håll planet genom att nypa det mellan tummen och pekfingret ungefär 2 inches tillbaka från spets. Få din arm tillbaka och släppa den i en mjuk rörelse att kasta planet.

Flyga

• Låg ett ark med 8 1/2-11-tumspapper platta framför dig då vik den på halva horisontellt. Placera papperet så att centrum globlinjen är närmast dig sedan vika en tjockleken på det vänstra hörnet ner, anpassa kanten med globlinjen. Pappret vänds och upprepa processen, fällbara samma hörn andra tjocklek ner till skapa en punkt.

• Vik papperet plan och placera den framför dig så centrum vecket löper vertikalt och viftar med vikta vänd uppåt. Vik pappret på mitten horisontellt, justera poängen med den nedre kanten av papperet. Veck luckan sedan vika det spetsiga avslutar av papper upp, justera poängen med den horisontella vecket. Veck luckan.

• Utvecklas den senaste veck, föra peka tillbaka in i anpassningen till den nedre kanten av papperet. Ta det övre högra hörnet av planet i mot mitten, anpassa spetsen med tvärsnittet av de horisontella och vertikala veck. Spegla denna vik med det övre vänstra hörnet av planet.

• Vik ner den raka kanten överst på planet och föra in i anpassningen till den horisontella vecket i centrum där den vänstra och högra hörnen arrangera i rak linje. Vik ner de översta vänstra och högra hörn igen, justera punkter med kanten av de tidigare vikta hörn.

• Vik upp den triangulära poängen, poäng för närvarande i linje med den nedre kanten av papperet, längs centrum globlinjen tidigare gjort. Vik planet i hälften längs den vertikala vecket med alla veck på utsidan av planet.

• Vik vingarna ner i en liten vinkel från näsan på framsidan av planet till omkring en tum ovanför botten veck på ryggen.

• Håll planet mellan tummen och pekfingret ungefär 2 inches bakom näsan. Böja armbågen för att föra armen tillbaka då flytta den framåt, släppa planet.