mynewspapers.net

Hur man skapa & sälja mina egna skor

Hur man skapa & sälja mina egna skor


Under 2000-talet är skor populärare än någonsin, bland såväl män som kvinnor. Den säljande kraft och lönsamhet av snygga skor har uppmuntrat otaliga kändisar, som Fergie av Black Eyed Peas, Natalie Portman, Shaun White och Kanye West att lansera sin egen sko linjer, alltifrån atletisk slitage till high-end fashion. Gillar dem, kan du skapa och sälja dina egna skor till den växande marknaden av sko älskare.

Instruktioner

Planera och designa skor

• Identifiera en målgrupp för dina skor. Läs kläder och kläder journaler. Upptäck vilken demografi köpa mest skor och vad slag de köper. Besöka ett bibliotek. Fråga en bibliotekarie kan hjälpa dig med att hitta forskningsrapporter om branschen. Identifiera en demografisk som för närvarande inte att betjänas.

• Designa ett par prov sko stilar som sannolikt kommer att tilltala denna publik. Skiss flera sko designer som kommer att känneteckna varumärket du etablerar. Om du vill bli känd som en skodesigner för idrottare, börja med att designa sportskor.

• Utför vissa marknaden. Ladda upp några av dina mönster till ett socialt nätverkande webbplats som Facebook. Bjuda in deltagare till din sida att rösta på sin favorit och minst favorit mönster. Ta din ritblock till gallerior och inhämta yttranden från shoppare. Tillåta allmänheten att hjälpa smal ned din första körningen av skor.

• Välj ett namn för din sko linje. Skapa ett nytt ord eller hitta ett ovanligt ord i ordlistan som bäst beskriver typ av förmånen folk får från dina skor, såsom Nike. Nike är den grekiska segergudinnan.

• Skapa ett varumärke och få det registrerat hos US Patent and Trademark Office. Fylla i online-ansökan. Avgifter börjar på £211.

• Hitta en tillverkare. Tillverkning sökmotorer som AliBaba har listor över tillverkare över hela världen. Nätverka med andra företagare som tillverkar produkter. Ringa upp dem och få sina rekommendationer på tillverkare att använda.

• Ring flera tillverkare och intervjua dem. Fråga om handläggningstid, leverans och deras förmåga att följa dina skisser. Förhandla om priset av produktionen med tillverkaren du väljer.

• Skicka din design till tillverkaren. Ställa in din webbplats. Börja ta förbeställningar online.

• Tillverkar skorna själv om du inte har råd att massproducera skor. Skomakare Mary Wales Loomis skriver att du behöver bomull, ull, förstärkt, filt och tyg avstyvning att börja.

Marknadsföra och sälja skor

• Skapa ett marknadsföringsbudskap utnyttja den viktigaste fördelen med att köpa dina skor. Exklusivitet, mode, pris och komfort är några fördelar du kan fokusera på.

• Anlita en webbdesigner att bygga din e-handel webbplats för att sälja dina skor. Tillåt användare att välja mellan de olika stilar och storlekar du erbjuder. Använd massor av väl upplysta bilder. I boken "Hur man säljer kläder, skor och tillbehör på eBay" Charlene Davis ger råd, "placera föremål mot en vanlig, fasta, ljust bakgrund som en vägg eller område draperad med en plåt. Även om en bild är nog ibland, mer är bättre."

• Visa upp din sko linje på banor av lokala mode evenemang. Håll dig uppdaterad på modevisning listor genom att läsa de lokala alternativa newsweeklies som är tillgängliga i de flesta medelstora och stora städer.

• Skapa online reklamfilmer. Hyr vackra människor att bära dina skor i annonser. Upprepa ditt marknadsföringsbudskap flera gånger under varje annons. Lägga reklamfilmerna på video-baserade sociala nätverk som YouTube och Revver.

• Använd banner annonser online och skriv ut annonser offline. Kommissionens din webbdesigner att skapa banner-annonser från bilder på din hetaste stilar. Fråga webbdesigner att hänvisa affiliateprogram att använda för dina bannerannonser. Skriv ut PR-reklam i tidningar. Kontakta försäljningsavdelningen för din målgrupp läser tidningarna. Förhandla om Annonspriser.