mynewspapers.net

Hur man skapa & sälja E gratulationskort Online

Hur man skapa & sälja E gratulationskort Online


Sälja hälsning e-vykort online kan du vara kreativ och äger ett företag. Du kan konfigurera en webbplats eller användargenererat skyltfönster som CafePress att få omedelbar exponering. För att starta, behöver du några verktyg och en affärsplan.

Instruktioner

• Planera din verksamhet. Överväga hur du ska utforma ditt e-kort och hur du kommer att sälja dem. Adobe Photoshop är ett gemensamt program används för att skapa grafik, eller kan du alltid använda ett gratis alternativ till Photoshop. Ett annat alternativ är e-korts programvara; eftersom e-korts programvara kommer med massor av funktioner, är ett bra program för e-kort bäst om du väljer att utforma en hemsida. Och om du bestämmer dig att designa en webbplats, antingen kan du hyra en frilansare att skapa platsen eller använda webbplatsen design programvara. Du kan kringgå konfiguration webbplats och betalningshantering programvara med hjälp av CafePress. CafePress används av människor för att skapa objekt och produkter.

• Välj din specialitet. Det finns kort för varje säsong och händelse. Du kan fokusera på födelsedag e-kort eller e-julkort. Inom varje kategori finns genrer. Du kan specialisera sig på skräck teman, älvor eller kanske natur. Om du har ett bra sinne för humor, kan du göra dina kort rolig. För den djupa tänkaren, skulle filosofiska e-kort fungera bäst för dig. I början är det bäst att välja en specialitet att börja långsamt och du kan alltid utöka din teman när du blir bekväm i att skapa och sälja. En annan fördel för specialisering är att skapa en signatur eller varumärke---varje framgångsrikt företag har en. Ett varumärke som hjälper dig att stå ut från mängden.

• Brainstorm designidéer. Med specialisering i kan du börja skapa skisser för hand eller med grafikprogrammet. Börja arbeta med färger, teckensnitt och layout. Du kan också experimentera med ljud och flash. Om du befinner dig kort på idéer, kolla e-kort handledning för att få inspiration. Även om du har flera idéer, kommer att ett e-kort handledning ge dig större flexibilitet att skapa som du lär dig nya tricks och tekniker. Handledning för grafikprogrammet är också användbara för att lära sig funktionerna som kommer att expandera din kreativa utbud.