mynewspapers.net

Hur man skapa & anpassa din egen Jordans

Hur man skapa & anpassa din egen Jordans


Air Jordans, vet också som Jordans, är ett märke av skor godkändes av förre NBA legenden Michael Jordan och producerad av Nike. Jordans finns i en mängd olika färger och stilar och kan också anpassas för att passa individuella preferenser och mode smaker. Skräddarsydda Jordans varierar i pris från £65 £ 130.

Instruktioner

Skapa din egen Jordans

• Besök nätbutiken Nike (store.nike.com) och välja alternativet anpassa börja anpassning processen. Du kan söka efter sko stilar att anpassa eller bläddra skor efter kön eller sport som de är utformade. När du väljer en sko att anpassa, fokusera på stil i stället för färgerna i bilderna, eftersom alla färger kan ändras.

• När du har valt en sko att anpassa, klicka på dess bild. Välja alternativet "starta tomt" börja anpassning processen med en vanlig vit sko. När Tom skon visas på skärmen, klicka på varje del av skon att välja anpassade färger. Du kan anpassa varje del av skon från shanken till tungan. På webbplatsen finns en pull-down meny till höger på skärmen att se till att du har anpassat alla möjliga element och följa dina framsteg.

• När du har avslutat skräddarsy din sko, Använd visningsalternativen på webbplatsen för att visa dina skräddarsydda skor från nästan alla möjliga vinklar och se till att de visas som du vill. Skor kan roteras för att visa alla sidor och botten av skon. Alternativ finns också för att visa ett par av de skräddarsydda skorna. Om du gillar vad du ser, välja storlek, kön och antal och klicka på knappen "Lägg i varukorgen".

• När skorna är lagt i kundvagnen, Följ stegen för kassaprocessen. Du kan välja att skapa ett konto med Nike eller kassan som gäst. Transaktionen kan slutföras med kredit/betalkort eller ett PayPal-konto. Frakten är gratis och order skulle anlända i cirka fyra veckor.