mynewspapers.net

Hur man skall annonsera gratis i tusentals tidningar och tidskrifterPrint reklam fungerar annorlunda till typ av reklam som är tillgängliga via online-tidningar och tidskrifter. Det finns fler möjligheter gratis reklam via online-publikationer och den exponering som företag och individer njuta av från onlineannonsering partnerskap kan öka produktförsäljning och stärka företagets varumärke.

Instruktioner

• Se till att din webbplats är lätt att navigera, tydligt inriktad på en viss målgrupp och full av färska, ursprungliga innehåll. Det är viktigt att ha en webbplats som söka motorer favör och tidning eller tidskrift redaktörer sannolikt vilja länka till eller vara associerad med på andra sätt.

• Söka på Internet för tidningar eller tidskrifter som täcker innehåll relaterade till din bransch och som hantera aktiva sociala profiler. Kontakta redaktionen och be dem att prova din produkt eller tjänst gratis. I utbyte mot denna gratis gåva, kan du be editorn för att skriva en översyn av din produkt eller tjänst och efter sin granskning på deras tidning eller tidskrift med en länk tillbaka till din webbplats. Naturligtvis se till att din produkt eller tjänst är bra nog att få en positiv recension.

• Kontakta redaktionen på tidningar eller tidskrifter i din bransch och fråga om reklam utbyten. Några redaktörer är intresserad av att publicera en artikel på din webbplats eller blogg om deras magazine i utbyte mot en artikel kan du publicera i deras tidning eller tidskrift om ditt företag. Några redaktörer att be om ett gratis reklam banner på din webbplats i utbyte mot skriver på en funktion om din organisation i deras publikation. Förhandlingarna varierar kraftigt och det finns ett stort utrymme för kreativitet i dessa typer av utbyten.

• Använder en professionell författare eller journalist att skriva ett pressmeddelande om företaget som sedan skickas till en mängd olika online-tidskrifter eller tidningar som kan vara intresserade i att publicera nyheter. Detta är särskilt effektivt när ditt företag genomgår stora förändringar och du har en hel del spännande affärsnyheter att dela med potentiella kunder eller andra berörda parter. Du kan också kontakta journalister från regionala och nationella tidningar direkt för att ta reda på om de vill skriva ut ett pressmeddelande som du kommer att bara dela med deras offentliggörande bör de vara intresserad av historien.