mynewspapers.net

Hur man ska tolka romantiska kroppsspråk

Hur man ska tolka romantiska kroppsspråk


Romantiska kroppsspråk kan vara svåra att tolka. Hur, till exempel, kan du skilja en person som bara är att vara vänlig mot någon som vill lära känna dig bättre i en romantisk känsla kroppsspråk? Tecken på vad ska titta efter är lätta att se, men de tar praxis att tolka. Med träning, men kan du veta om det är säkert att närma sig det speciella man eller kvinna, eller om du ska hålla dig borta, eller ens köra!

Instruktioner

• Titta på att se om-- och hur--han ler på dig. Om han ler på dig, ta det som ett gott tecken. Det är en ännu bättre tecken om hon ger dig en 100-Watts Le--en full uppsättning av tänder, och kanske tandkött, visar. Detta är mer än ett casual leende. Det signalerar intresse för dig.

• Notera någon "öga beteenden" som någon ler på dig. Ögat beteenden är lätta att identifiera. Om hon kastar en dröjande blick på dig--ett ögonkast som varar mer än några sekunder--hon skickar du en romantisk inbjudan. Han säger samma sak om han tittar på dig, ser bort, sedan ser tillbaka på dig. Om hon modigt stirrar på dig, men kan hon berätta att "backa." Fortsätt med försiktighet.

• Beakta huruvida han berör du när du är fysiskt nära varandra. Detta bör aldrig vara en touch på en sexuell kroppsdel; Det är mycket för fet. Se i stället för henne att lätt borsta din arm som hon når sin drink. Om du sitter bredvid varandra, och hon vänder sig mot dig, titta på hennes knän att lätt beta yours. Kanske kommer hon be er vilken tid det är samtidigt som du rör ditt armbandsur. Kanske ska hon dra en ströva hår bort av din tröja. Subtila inslag som dessa är säker tecken på att någon är romantiskt intresserad av dig.

• Meddelande om han härmar dina kroppsrörelser och gester. Om du sitter båda, luta framåt i stolen mot honom. Han kommer att luta sig framåt mot dig om han är romantiskt intresserad. Tryck på ditt ansikte när du pratar med honom. Om han är romantiskt intresserad av dig, bör han röra ansiktet några sekunder senare. Spegla dina rörelser och gester, är särskilt när de kombineras med andra åtgärder, säker på att tecknen på romantiskt intresse.