mynewspapers.net

Hur man ska tolka en 1994 Toyota Land Cruiser chassinummer

Hur man ska tolka en 1994 Toyota Land Cruiser chassinummer


Från 1994 Toyota Land Cruiser fordonet identifiering nummer (VIN) följer en internationellt erkänd 17-tecknet standarden används av alla stora biltillverkarna sedan 1980-talet. VIN är ett ID-nummer som är unikt för ett fordon och utfärdas på varje fordon vid tidpunkten för dess montering. Tolka och förstå detta VIN-nummer kommer att ge en heltäckande bild av fordonets specifikationer, inklusive kroppen och motor typ; VIN avslöjar också vissa uppgifter om fordonets produktion, inklusive anläggningen där Land Cruiser var samlade och ordning där fordonet slutfördes.

Instruktioner

• Leta upp VIN av 1994 Toyota Land Cruiser på den nedre vänstra sidan av vindrutan. Observera att VIN kan också hittas i din bilregistrering och försäkring papper.

• Fastställa första, andra och tredje tecken i VIN. Det första tecknet, som anger ursprungslandet, bör vara "J" för Japan. det andra tecknet, som anger tillverkaren, bör vara "T" för Toyota; den tredje karaktär, som anger kroppstyp av, bör "3" för SUV.

• Bestäm tredje genom åttonde tecken i VIN. Dessa tecken, som visar bilens del specifikationer, följer inte någon etablerad standard och i stället tilldelats internt av tillverkaren. Konsultera avsnittet resurser för Toyota VIN sökdatabasen.

• Hoppa det nionde tecknet i VIN; Detta är ett fel-kontrolltecken som används för att kontrollera riktigheten av de tidigare åtta tecknen i VIN.

• Fastställa det tionde tecknet i VIN. Denna karaktär, som anger fordonets årsmodell, bör "R" för 1994.

• Bestäm den elfte karaktären i VIN. Detta tecken visar platsen för fordonets monteringsanläggning.

• Bestäm tolfte genom sjuttonde siffror i VIN. Dessa siffror är fordonets sekvens seriell, numret som tilldelats som fordonet var klar hos. Observera att detta nummer inte nödvändigtvis börjar på "000000," som fordonstillverkaren kan har tilldelat en annan startnumret.