mynewspapers.net

Hur man ska polera en Vintage Singer symaskin

Hur man ska polera en Vintage Singer symaskin


Antik Singer symaskiner fungerar mycket som moderna symaskiner. De innehåller rörliga delar, en undertråd och en elektrisk sladd. För att hålla din symaskin som söker ren, polska det regelbundet. Första gången du polera antika sångare maskinen måste du rengöra maskinen grundligt. En smutsig polermaskin leder till en främmande utseende och kan orsaka smuts att hålla sig till maskinen under en längre tid.

Instruktioner

• Placera en tidning på en platt, nivå tabell. Ange din Singer symaskin i denna tabell.

• Rengör dina antik Singer symaskin med mässing renare blanka metalldelar. Doppa en ren handduk i mässing renare och gnida handduken över blanka metalldelar. Torka av metalldelar med en ren handduk.

• Håll en burk med tryckluft cirka 4 inches från den symaskin Spolkapseln. Dra avtryckaren blåser bort damm från Spolkapseln. Flytta burken med tryckluft runt Spolkapseln att helt ta bort ludd.

• Infoga en flat skruvmejsel i i underpanelen skruv. Aktivera skruvmejseln motsols för att ta bort skruven. Bända upp framsidan av sångaren. Doppa en trasa i fotogen och torka på undersidan av frontplatta med trasan. Torka på undersidan med en ren handduk.

• Smörj de rörliga delarna under frontplåten med WD-40. Placera frontplåten över rörliga delar. Infoga skruven och vrid det medurs med hjälp av en flathead skruvmejsel.

• Polska maskinen med bil vax eller symaskin olja. Tillämpa vax eller olja till symaskinen med en ren handduk.