mynewspapers.net

Hur man ska möta colombianska kvinnor

Hur man ska möta colombianska kvinnor


Sofia Vergara, en colombiansk skådespelerska som spelar Gloria på populära TV-showen "Modern Family", är den egentliga Latina fantasin för många människor. Colombianska kvinnor är vördad av många som de vackraste kvinnorna i världen. Om du vill ha vänskap eller söker hittills, möte kvinnor i ditt område som är från Colombia är inte svårt. Om du har råd och äventyrliga, överväga en resa till Colombia.

Instruktioner

• Fråga vänner, oavsett om de är colombianska eller inte, om de vet någon colombianska kvinnor de kunde ställa dig på en dejt med. Dina odds för att ha vänner som vet colombianska kvinnor blir bäst i en storstad eller en college stad där det finns en massa utbytesstudenter.

• Titta på Internet för en colombiansk-specifika dating webbplats som den som anges i avsnittet referens. Ibland är det bästa sättet att lära känna någon genom att vara den personens Brevvän.

• Gå till restauranger, barer eller klubbar som du vet är antingen colombianska ägda eller är kända för att vara besöks av colombianska kvinnor. Igen, dina chanser att hitta sådana barer är bäst i en storstad.

• Överväga att ta en resa till Colombia med en spansk talande vän eller själv. Detta är ett dyrt alternativ, och att veta spanska kommer att vara till stor hjälp, så anser om detta är det bästa alternativet för mötet colombianska kvinnor.