mynewspapers.net

Hur man ska hantera ett personligt brev till en okänd mottagare

Hur man ska hantera ett personligt brev till en okänd mottagare


När så är möjligt, inte skicka en "blind" följebrev, som är en bokstav som inte är adresserade till personen du vill säkra en intervju med. Avsaknaden av en specifik adress kan ge en potentiell anställare ett första intryck som du var för lat för att ta reda på personens namn. Att undersöka företaget genom att forska i sin webbplats och be någon medarbetare du vet där för att fastställa namnet på enskilda hyra för jobbet. Om du inte hittar namnet, göra hälsningen ljud som professionella som möjligt.

Instruktioner

Adress följebrevet

• Undvik att använda en allmän adress som "Till vem den maj bedriften", eller en som är alltför vänlig, som "Hej det!" Dessa hälsningar ljud oprofessionellt. Också, skumma människor ofta brev från okända avsändare. Om du inte ger läsaren en riktning att det där brevet ska vidarebefordras, kan de kasta bort.

• Inte antar att mottagarens kön baserat på den positionen du ansöker och skriva "Dear sir" eller "Kära fru." En kvinna kunde fatta beslut som kommer att fylla ett jobb i mansdominerade yrke, som Snickeri, och en man kanske att granska kandidaterna omvårdnad jobb.

• Använda en adress som "Kära rekryterare" eller "Kära executive." Du kan också använda "Kära rekryteraren" och lägga till namnet på den position du söker (för exempel, "Kära rekryteraren för Newsweek's entertainment reporter möjlighet").

• Kontrollera din grammatik, interpunktion och stavning. Kontrollera att du upp rätt företag och rätt position som anges. Du kan av misstag skriver "Kära Mcdonald's service manager" när tillämpa på Burger King, eller skriva, "Kära restaurang waitstaff manager", när du menade att vända det till "Kära restaurang mat manager."