mynewspapers.net

Hur man ska hantera ett brev till en advokat

Hur man ska hantera ett brev till en advokat


Om du behöver skriva ett brev till din advokat, är det så enkelt som att skriva ett affärsbrev. Den enda skillnaden är måste du se till att du inkluderar flera sätt att kontakta dig med den information som du begär. Annars kan följa du samma regler för ett affärsbrev.

Instruktioner

• Sätta din returadress. Detta kan gå längst upp som en rubrik som du skulle hitta på de flesta företagets brevpapper. Du kan också starta din returadress precis rätt i mitten av sidan. I dagens teknik ålder, se till att du inkluderar ditt hem telefon och mobiltelefon nummer samt din e-postadress. Troligen du advokat att enkelt få tag på dig att svara på dina frågor eller hjälpa dig med juridiska frågor.

• Ange datum. Skriv ut månaden istället för att använda en förkortningen. Dagen börjar överst till vänster på sidan. Lämna två blankrader mellan din returadress och datum.

• Adress advokat. Ta reda på namnet på den advokat som du behöver kontakta. Om möjligt, tar inte itu med brevet som "Till vem den maj bedriften" eller "Kära advokat." Dessutom måste du ta reda på om personen är man eller kvinna. Många namn är neutrala som Kelly, Taylor eller Carter. Använd inte Mrs eller Miss i din adress, om inte du känner personen väl, och du vet vad hon föredrar. För män, "Mr" för kvinnor, använda "Ms."

• Hoppa över två till fyra rader, beroende på längden av din skrivelse. (Om möjligt passa ditt brev på en sida.) Skriv namnet på den advokat som du skriver brev till, börjar vid den vänstra marginalen. Skriv advokat på nästa rad, följt av namnet på advokatbyrån och gatuadress.

• Skriva din hälsning för din affärsbrev till en advokat. Använd "kära"och "Mr" eller "Ms." med personens efternamn, till exempel "Dear Mr Smith." Efter namn, sätta ett kolon.