mynewspapers.net

Hur man ska avsluta raden topp singel på ett skjul tak

Hur man ska avsluta raden topp singel på ett skjul tak


Ett skjul tak är en som har en enda sluttande sida. När shingling skjul tak med tre-fliken bältros (standard, asfalt täckta, tjära-backed bältros används på mest bostäder tak), kommer du till en punkt där den översta raden måste vara klar med en annan typ av singel (dvs ridge cap bältros). Ridge cap bältros är fyrkantiga bältros som du kommer att lägga vänster till höger längs den övre kanten, eller ridge, av skjul tak.

Instruktioner

• Bestämma när du ska sluta om tre-fliken bältros och växla till ridge mössor. Vet du det är dags att byta till ridge mössor när den icke-dekorativa (självhäftande) delen av tre-fliken bältros skjuta ut utanför den övre kanten, eller ridge, av skjul tak. Använda en mattkniv för att trimma bort de utskjutande självhäftande delarna av denna topp singel ror.

• Låg den första ridge cap. För att göra detta, börja i ena änden av åsen och placera ridge locket så att asfalt portion pekar mot slutet av åsen och de självhäftande punkterna i mot mitten av taket. Driva en spik genom den självhäftande del av åsen GJP till tak prydnad. Tätt vik ridge cap singel över åsen i skjulet och köra en mer spiken genom fascian.

• Lägger andra ridge locket så att det överlappar helt självhäftande portion av den första gemensamma jordbrukspolitiken ridge. Fäst det med två naglar på samma sätt som du gjorde med den första ridge cap. Upprepa detta tills du når centrum av ås längd.

• Gå till den andra änden av skjul åsen och upprepa om ridge caps tills du nå centrum av ås längd. Två rader med bältros möts i centrum så att den självhäftande delen av två intilliggande centrum bältros är utsatta.

• Använd en mattkniv för att trimma en av de exponerade självhäftande delarna av två centrum bältros så att det finns ingen överlappning.

• Använd en mattkniv att helt trimma bort självhäftande portion av en sista ridge cap klapperstensstränder. Låg den sista ridge cap singel i centrum av skjul taket ovanpå den exponerade självhäftande delen av två centrum ridge cap bältros. Säkra den senaste ridge cap singel med fyra spikar i hörnen av singel, och täcker den spik huvuden med takläggning cement.