mynewspapers.net

Hur man ska avsluta ek trappaEk trappan är ett välkommet tillskott till alla hem som kräver en trappa. Dessa trappor är en hårt trä och är mycket hållbara. Också, ek avslutar vackert. När ek trappan är klar korrekt finish varar en lång tid och ger en bra matchning för ekgolv, ek skåp i köket, och ekmöbler. Det finns många fläckar att välja mellan. Använda en grundläggande ek fläck och du kommer inte bli besviken. För tydlig målgång, välja från en matt och en glansig look.

Instruktioner

• Lätt sand de flacka områdena av trappan slitbanor endast, med hjälp av en hand trä elektrisk slipmaskin. Använda ark fint sandpapper för att slipa andra rundade delar av trappan. Dammsug bort dammet. Använd en ren trasa och torka alla trapporna för att rensa alla överblivna damm rester.

• Borsta fläcken på trappan med korn av trä. Ha rena trasor tillgängliga att torka bort överflödigt fläcken som du tillämpar den. Torka också, överskottet av i riktning mot träfibrerna. Applicera två till tre skikt av fläcken. Låt fläcken torka mellan rockar, enligt anvisningarna på burken.

• Tillämpa en tydlig finish över fläcken. Borsta klart slut på jämnt och med korn av trä. När det har torkat, slipa lätt första strykningen av tydlig finish. Torka damm av igen för att ha en ren klar yta. Gäller andra lagret av tydlig finish. Låt det torka. Upprepa slipning processen igen. Torka av ytan ren igen. Ett tredje lager av tydliga mål och låt det torka.