mynewspapers.net

Hur man ska anpassa en högtalarkabeln för en RCA-uttag

Hur man ska anpassa en högtalarkabeln för en RCA-uttag


De flesta högtalarkablarna Anslut till uttag av högtalaren med bare tråd anslutningar. Dock i vissa fall finns det situationer där du vill anpassa högtalarkabeln till RCA-uttag. Detta inträffar oftast, när du behöver ansluta högtalarkablarna till en förstärkarens ingång RCA-uttag. Jobbet är inte komplicerade och kan ske med några grundläggande verktyg.

Instruktioner

• Dra två leads på din tråd högtalarkabeln ifrån varandra med ett avstånd av två inches. Ta bort en 1/2 tum av isolering från ändarna av varje av högtalarkablarna.

• Ta bort locket för RCA-uttag genom att dra eller att skruva loss det, beroende på vilket som är lämpligt för din-uttag. Bild i slutet av jack över kabeln med den smala öppning går först.

• Placera positiva ledningen av högtalarkabeln på fliken centrum på baksidan av RCA-uttag. Den positiva bly är oftast märkt med en uppsättning av "+" markerar på jackan av bly, eller är färgad röd. Värme i korsningen med spetsen på din lödkolv och tillämpa löda tills det flödar mellan fliken och speaker wire bly. Ta bort lödkolv och låt gemensamma svalna.

• Placera högtalarkabeln på fliken negativa försprång på baksidan av RCA-uttag. Negativa ledningen är vanligtvis märkt med en uppsättning av "-" markerar på jackan av bly, eller är färgade svarta. Värme i korsningen med spetsen på din lödkolv och tillämpa löda tills det flödar mellan fliken och speaker wire bly. Ta bort lödkolv och låt gemensamma svalna.

• Skjut jackan för RCA-uttag över baksidan av RCA-uttag och skruva på, om det behövs.