mynewspapers.net

Hur man singel DROPP kanten tak

Hur man singel DROPP kanten tak


En DROPP edge är en lång remsa av metall, vanligen tenn, vikas på mitten på längden, och framgår av den övre halvan till prydnad av ett tak. De kommer i sektioner och installerade end-to-end kör längs omkretsen av taket. Den nedre kanten av en DROPP kant är något blossat ut och bort från huset. Dess syfte är att veken vatten från taket så att vattnet kan konsekvent falla in i en Rännsten eller på marken. Innan du installerar den första bältros på ett tak som har varit utrustad med DROPP kanter, inspektera DROPP kanterna för landsortsteatrar och enhetlighet.

Instruktioner

• Kontrollera DROPP kanterna. De bör passa väl mot kanterna på tak prydnad (brädor). De separata längderna av DROPP kanter bör överlappa angränsande DROPP kanter med 1 tum. Om det finns DROPP kanter längs något sluttande tak sektioner, se till att övre DROPP kanten överlappar dess angränsande, lägre DROPP kant. Syftet med detta är att se till att vatten rinner ner taket, inte in i den.

• Säker någon lös eller fördrivna DROPP kanter. Köra naglar genom övre luckan DROPP kant att säkra det yta tak prydnad. Space naglarna 24 inches isär. Aldrig spik genom ansikte, eller framsidan, dropp kant. Som skulle förstöra dess användbarhet för fuktspridande vatten från huset.

• Hammare ner någon utstickande spik huvuden längs övre luckan DROPP kant. Ytan måste vara platta för att undvika skador på bältros.

• Låg bältros som vanligt. Justera nedre kant av yttre bältros med DROPP kanten så att vattnet kan flöda direkt av klapperstensstränder och köra ner inför DROPP kanten.