mynewspapers.net

Hur man silverfat smycken

Hur man silverfat smycken


Plätering metallföremål med en tunna silver tvätta kan ge dem en distinkt utseende som kännetecknas av en lysande glans. Men silver är också starkt frätande och över tiden, en gång-glödande ytor kan vända mörk och tråkig. För försilvrade föremål, kan det översta lagret av silver ofta smitta av. Re plätering silver oftast kräver lite städning och ett bad i en kemisk lösning som tar bort det första lagret, avslöjar underliggande glänsande silver. Nedsänkning produkter faktiskt lägga till silver på ytan, i de fall där silverputs och rengöring bara brukar göra.

Instruktioner

• Rengör objektet för att ta bort smuts. Använd en mjuk trasa och vatten för att rengöra ytan, med en bomullspinne för de skyddade områdena.

• Använd ett silver dopp ta bort Matt. Ett silver dopp tar bort det översta lagret av ytan och kan enkelt återställa en finish. Om din yta är ojämn, blir ett dopp det jämnare. Om objektet är liten, placera den i dip i flera sekunder och skölj sedan helt. För större artiklar, sätta lösningen på en trasa och försiktigt gäller objektets yta för, att skölj helt och torka ordentligt.

• Försök nedsänkning plating. Nedsänkning plating kan även återställa silver som har slitna genom på ett objekt, eller lägga ett tunt lager av silver på ytan. Det fungerar genom att placera ett objekt i en nedsänkning lösning med partiklar, som klibbar till koppar och mässing som har varit utsatt. Detta kan ha tillfredsställande, även tillfälliga, resultat, men för mer omfattande silver plätering, behövs förmodligen en professionell arbete.