mynewspapers.net

Hur man silverfat med el

Hur man silverfat med el


Silver plätering är ett billigt sätt att få utseendet på sterling silver utan bekostnad. De flesta små metallföremål kan vara silver pläterad med en likriktare. Små objekt som inte är av metall kan vara silverpläterad om de är beredda med en komplett beläggning av metal. Beläggning vax eller plastföremål med silver är ett sätt att skapa lätta objekt som ser ut som silver.

Instruktioner

• Rengör objektet du tänker silverfat med el. Om objektet är metall, rengöra den med en trasa mättad med aceton. Skölj objektet med vatten för att avlägsna spår av aceton. Om objektet inte är metall, ren den med tvål och vatten. Torr objektet och sedan måla den med electro-ledande metall färg.

• Koppla positiva ledningen från din likriktare med alligator clips till plåt som levererar silver galvanisering lösning.

• Bifoga negativa ledningen från likriktaren med en annan alligator clip till objektet du är försilvra plätering.

• Sänk objektet du vill klädd i en glasburk eller bägare fylld med elektrolyt lösning. Behållaren måste vara så djup och innehåller tillräckligt lösning för att rymma det objekt du är silver plätering. Kontrollera att vara säker objektet är upphängd i lösningen men inte vidrör botten eller sidor av glasbehållaren.

• Aktivera likriktaren och ange den i enlighet med likriktare tillverkarens rekommendationer. Likriktaren kommer att aktivera en låg spänning av likström. När likriktaren har aktiverats kommer metalljoner flöda genom det lösning och insättning silvret på objektet du plätering.

• Kontrollera objektet vara silverpläterad från tid till annan. Justera likriktaren som behövs tills silver pläteringen är klar. Spela in spänning och tid krävs för att alaktrocyten för framtida referens.