mynewspapers.net

Hur man shoppa med tan lädersoffa

Hur man shoppa med tan lädersoffa


En soffa är en stapelvara möbel i vardagsrummet, Familjerum eller den. Inte bara är det brukade ge sittplatser, men kan också fungera som en dekorativ brännpunkt av rummet som den är placerad i. En brun skinnsoffa är ett bra val, eftersom tyget är neutral och kan passa in med en mängd olika stilar. Dock kan att tyget är neutral också göra det smälta in i utrymmet. Göra din brun skinnsoffa pop av accessorising det med objekt och färger som drar ögat till den.

Instruktioner

• Placera en samling av kasta kuddar i soffan. Välja kasta kuddar som kompletterar utseendet på resten av rummet. Till exempel fungerar satin havet skum grönt och himlen blå kuddar bra i en seaside-tema rummet; kuddar täckt med lapptäcke eller gingham material passar en lantlig stil utrymme; stor röd och djupt lila sammet kuddar skulle fungera bra för ett modernt rum. Ordna kuddar längs baksidan av soffan eller placera några i en eller båda hörnen.

• Lägg till en kasta filt i soffan. Som kuddar, plocka en kasta filt som fungerar bra med resten av rummets inredning, men är också bekväm att svepa in dig i en kall kväll. Alternativ att överväga inkluderar en chenille, cashmere eller borstad bomull filt som innehåller en färg eller ett mönster som passar rummets design. Drapera filten på ett slumpartat sätt över baksidan av soffan, vik den på mitten och hänga den över ett av armarna eller Vik den i tredjedelar och ordna det så att det hänger över tillbaka centrum dynan i soffan.

• Placera en attraktiv ottomanska framför soffan. Välj en som också är täckt med tan läder att förlänga utseendet på soffan i rummet. Ett annat alternativ är att välja en ottomansk som är täckt med en kompletterande färg och tyg och ordna det så att den vidrör en av slutet sätena, drar ögat till ottomanskt och thus till soffan.