mynewspapers.net

Hur man ser ut efter det lymfatiska systemetKroppens lymfatiska systemet är en viktig del av din naturliga läkningsprocessen. Lymfkärlen serverar många olika delar av kroppen. Del av immunförsvaret, lymfsystemet skyddar mot sjukdomar och infektioner. Det hjälper också kroppen att läka efter skada. Det finns många sätt att leta efter och förbättra funktionen i din lymfsystemet. Äta hälsosam mat, är dricksvatten, utövar och att undvika infektionssjukdomar alla sätt att öka din lymfsystemet.

Instruktioner

• Dricka vatten regelbundet. Dricka minst 1, 892ml. vatten hjälper dagligen lymfsystemet ska fungera korrekt. Det är bästa att dricka renat eller filtrerat vatten. Använda buteljerat vatten bara när det behövs. Äta hälsosamt, låg natriumhalt livsmedel och undvika salta livsmedel för att hålla din lymfsystemet flödar väl.

• Få en lymfan dränering massage. Regelbundna besök i lymfan dränering massageterapeut är fördelaktig för avgiftning och rensa din lymfsystemet. Förutom att skämma bort dig själv, utbildas lymfan dränering massageterapeuter att arbeta din kropp för att säkerställa optimal dränering av lymfsystemet.

• Ta hand om svullna lymfkörtlar. Kontrollera för klumpar i din armhålor, hals och ljumske område. Om du har svullna lymfkörtlar och tillämpa en varm, våt kompress på det drabbade området.

• Motion regelbundet. den bästa övningen är stretching. Studsade på en mini studsmatta är en av de bästa övningarna för att rensa ut det lymfatiska systemet.

• Bära löst sittande kläder som inte hindrar lymfdränage. Åtsittande kläder kan begränsa lymfdränage som kan orsaka problem för lymfsystemet. Se till att under plagg i rätt storlek. Ta bort sport bh och andra restriktiva kläder direkt efter användning.

• Undvik att fånga och sprida infektioner. Det lymfatiska systemet är en del av immunförsvaret och genom att undvika olagliga droger, praktisera säkert sex, och rengöring av sår och repor grundligt, kan du leta efter din lymfsystemet. Myggmedel bör användas regelbundet sedan myggbett kan bli infekterade och påverka lymfsystemet.