mynewspapers.net

Hur man ser på durham staden röstlängdRöstlängder, mer känd som röstlängder, registrera namn på alla i ett visst område som är registrerad för att rösta i ett val eller folkomröstning. Alla brittiska, irländska eller Europeiska unionens medborgare är 16 år eller över kan registrera dig för att rösta i Förenade kungariket, även om endast personer över 18 år är faktiskt få rösta. 394,940 människor registrerades i 2012, för att rösta i County Durham.

Instruktioner

• Se över skillnaden mellan de två versionerna av röstlängden. Hela registret visar namnen på alla potentiella väljare i området, medan det redigerade registret visar endast namnen på de väljare som har samtyckt till deras namn. Hela registret används för valen, kreditkontroller och av polisen, medan det redigerade registret är kommersiellt tillgängliga och används ofta av marknadsföring företag.

• Titt på kartan av val gränserna inom Durham så du förstår hur registret fungerar. Varje väljare är registrerad inom ett specifikt område, känd som en valkrets eller ED. I Durham inkluderar dessa Framwell Gate och Newtown Hall i norden av staden, Belmont i öst och Elvet och Gilesgate i stadens centrum. Röstlängden arrangeras av adress, snarare än av namn, så det är viktigt att du har vissa förkunskaper i området.

• Kontakta val tjänster byrån på Durham County Council, som administrerar röstlängden för både staden och länet. Du kommer att kunna boka tid för att se antingen full eller redigerade versionen av registret.

• Besök val tjänster byrån vid tidpunkten du planerad er utnämning. Kom ihåg registret arrangeras av adress, så leta efter den valkrets som du är intresserad av och sedan för namn och adress för de människor som bor där och är registrerat för att rösta.