mynewspapers.net

Hur man ser läskig häxa smink

Hur man ser läskig häxa smink


Klä upp som en läskig häxa för en Halloween-fest eller teater produktion är lätt med rätt ansikte måla, en svamp och några make-up verktyg du redan har i ditt badrum. Efter målning ansiktet, komplett outfit med lång brinnande röd peruk, svart hatt och svart klänning. Don en förförisk, wicked attityd som kommer att ge din karaktär en verkligt skrämmande väsen. I stället för en kvast, slutföra din skrämmande häxan kostym med en målad hals, händer och annan exponerad hud samma färg som ditt ansikte att ge intryck av att hela kroppen är gröna av avund.

Instruktioner

• Gäller matt make-up foundation för ansiktet och halsen för en slät och plan yta. Använda en ny foundation make-up svamp neon grön ögonskugga jämnt över hela ansiktet, hals och öron.

• Använd en Rouge borste att lägga till blek gul ögonskugga i dina kindben. Tillämpa djupröd eyeliner runt ögonen. Börja på det inre hörnet och flytta till det yttre hörnet. Tillämpas en red-brons ögonskugga på dina ögonlock och området 1/4-tums under ögonen.

• Sätt på ett par falska ögonfransar att förlänga dina ögonfransar ut från dina ögon. Måla ögonfransar med grön mascara.

• Använd en lipliner borste att tillämpa svart ögonskugga eller ansikte färg till dina ögonbryn att ge dem en dramatisk look. Sätta på ljusa, rik rött läppstift att slutföra skrämmande häxan utseende.

• Sätt på en svart klänning. Täcker dina händer och bröst och någon annan exponerad hud med den samma grön ögonskugga du använde på ditt ansikte. Bära en eldig röd peruk och en svart hatt för att slutföra din outfit.