mynewspapers.net

Hur man ser bra ut med blek hy

Hur man ser bra ut med blek hy


Många människor strävar efter en gyllene solbränna och spendera timmar bakning i solen för att få en. Med den perfekta solbrännan, men kommer ständigt närvarande risken för hudcancer. Många väljer att undvika solen och omfattar deras naturliga blek hudton. Blek hud kan vara mycket attraktiva och har gjort comeback i Hollywood och modebranschen. När du vet hur man gör det, är förbättra din naturligt ljus hy lätt.

Instruktioner

• Jämna ut din hudton. Blek hy ser bäst när den är slät och jämn-tonad. Om du har några mörka fläckar som orsakas av solskador, använda en kräm eller lotion med belysning ämnen såsom kojic surt eller hydrokinon. En jämn hudton kommer att göra din hud ser mindre blek och mer som porslin. Oroa dig inte om fräknar. De kan vara mycket attraktiv.

• Färga håret. Hårfärg kan göra skillnaden mellan att ha en hälsosam lyster och ser sjukligt. Chestnut brown, nära svart och djupt rött är bra färger om du vill gå mörkare och mer dramatisk. Om du vill gå lättare, är blond med honung-färgad ränder attraktiv. Undvika strawberry blonde eller ljus röd om du har en massa små fingrar. En bra tumregel, aldrig gå två nyanser ljusare eller mörkare än din naturliga ögonbryn färg.

• Slitage make-up. Om du är en kvinna, lägga till lite färg till dina kinder. Bär inte rodna som är för rosa eftersom det kommer att se onaturligt. Under sommaren, gör inte det ont för att borsta en mycket lätt bronzing powder över de områden i ansiktet, halsen och bröstet som normalt utsätts för solen. hit solen. Du kan även använda lite Rouge på dessa områden för att göra din hud lyster. Men Undvik för mycket – du vill inte titta solbrända eller onaturliga.

• Välja kläder färger som förgyller din hud. Blek hy med rosa eller blå undertoner tenderar att se attraktiv med juvel toner, som garnet, kungsblå och mörkt lila. Pastellfärgade kläder är också ett bra sätt att förbättra huden blek. Ljus hy med gyllene undertoner ser bra ut i samma färger men också ser attraktivt i brunt, elfenben och coral. Undvik för mycket svart, särskilt om du har mörkt bruna eller svarta hår. Kombinationen av blek hud, svarta kläder och mörkt hår kan tvätta dig.