mynewspapers.net

Hur man sätter Vinyl på bildörrar

Hur man sätter Vinyl på bildörrar


Vintage bildörrar hade platt dörrpaneler som var lätt att täcka med vinyl klädsel. Moderna bilar har ofta gjutna dörrpaneler, inte lätt täckt med platt vinyl tyg, men du kan fortfarande sätta vinyl på bildörrar. För att sätta vinyl på bildörrar som är formade, kontrollera att de ursprungliga panelerna är i gott skick. Om det finns några stora nedskärningar eller stora fläckar, använda en vinyl reparationssats innan nya vinyl.

Instruktioner

• Vik den mjuka duk, Linda den runt handen. Häll vatten och tvål i hinken. Doppa duken i renare och tryck ut överskottsfukt genom att klämma trasan med andra handen. Förbered ytan för spray-on vinyl genom att torka av området med våt trasa. Låt ytan torka helt.

• Skaka texturerat spray-on vinyl snabbt för ca 30 sekunder. Följ anvisningarna för att placera pop-på munstycket på kan. Du kommer antagligen behöva ta bort den ursprungliga munstycken genom att lyfta den rakt av i slutet av röret håller den. Vissa pop-på munstycken passar över den ursprungliga kan munstycken.

• Vrid munstycket är justerbar spets 1/4 varv åt höger. Håll burken ungefär sex inches bort från testa papper eller kartong och spraya ett lager av vinyl på att se om strukturen ser ut som du vill att det ska se. För att öka strukturen, vrid munstycket längre till höger. För att få en mjukare, tjockare finish, vrid munstycket till vänster.

• Hålla kan cirka sex inches från bilens dörrpanelen. Spray vinyl på i en slät, jämn och ganska tjocka lager. Låt torka i upp till 24 timmar. Tillämpa ett andra skikt efter första pälsen är helt torr.