mynewspapers.net

Hur man sätter upp golvlister på ojämna väggar

Hur man sätter upp golvlister på ojämna väggar


Skirting styrelse är också känd som dekorativa baseboard eller golvet gjutning. Det lägger en extra funktion till ett rum och är ofta målade i olika färger från väggar eller tapeter. I äldre hus är skirting styrelsen ofta ganska dekorativ i sig, men den moderna versionen tenderar att bestå av ganska vanligt ombord. Det är bättre att matcha stilen på lister till typen av hus. Gamla hus har ofta ojämna väggar och presenterar detta mer av en utmaning när man sätter upp skirting ombord. Genom att använda den korrekta metoden för fastsättning och decorator's täta, är det dock inte ett oöverstigligt.

Instruktioner

• Mät längden på väggarna. Skär skirting styrelsen, så att en extra 20 procent felmarginal. Använda ett mitre block, eller helst en makt såg, med bladet satt vid 45 grader till de slarva. Hörnen närmast dörren kan skäras i en fyrkantig vinkel. Se till att styrelserna skära i 45 graders vinkel finns matchande korrekt.

• Stack i styrelserna i rummet för 48 timmar innan du använder, så att virket kan acklimatisera sig till rummet. Virke kan expandera det absorberar fukt från atmosfären. Detta hjälper också i styrelserna att forma till väggar, även om de är ojämna. Prime styrelser om du ska måla dem, eller sand, om du ska lacka.

• Borra små hål med 8-tums mellanrum i väggen, på halva djupet av skirting styrelsen. Placera ankare i hålen att fästa skruvarna. Mark 8-tums påpekar i skirting styrelsen att matcha väggarna. Bifoga i styrelserna till väggarna, med starkt fästande skruvar. Det är möjligt att använda klister på även väggar, men ojämna väggar är det bäst att använda ankare och starkt fästande skruvar. Fyll i några uppenbara luckor mellan de lister och väggarna med inredare täta före målning eller slipning.