mynewspapers.net

Hur man sätter upp byggnadsställningar & hissar

Hur man sätter upp byggnadsställningar & hissar


Dagens byggnadsställningar är tillverkad av robustare material som stål, långt ifrån de planka församlingarna i antiken. Syftet är densamma, dock: att tillåta säker och ytterligare uppförande eller underhåll av strukturer, ovanför räckhåll för vanliga stegar. Om inte byggnadsställningar reses ordentligt, säkerhetsfaktorn är allt för intet, så genom att följa vissa grundläggande regler, du kan säkert bygga ställningar med ett fungerande hissar system.

Instruktioner

• Rensa i närområdet där du ska placera byggnadsställningar. Området bör vara plan och fri från skräp, så om behöver vara, använda en spade att rensa bort stenar eller löst grus. Marken bör vara relativt torra och inte alltför lerigt, att förhindra att en byggnadsställning bas plötsligt skifta. Sopa stora partiklar från golvet om du arbetar inomhus.

• Låg texturerat foten gummifötter på marken eller golvet för att ge ytterligare stabilitet. Om byggnadsställningar funktioner hjul hjul, finns det inget behov av kuddar. Håll (eller har någon annan hålla) en av byggnadsställning sidor upprätt och i position på kuddar medan du (eller någon annan) låser ändarna av två stärkande vapen till sidan.

• Håll en andra sida upprätt, kors och tvärs klamrarna och låsa återstående ändarna av stärkande armarna till denna sida, att skapa ett "X" mönster mellan de två byggnadsställning sidorna. Låg en eller två brädor på schavotten, parallell till hängslen, skapa villkor. Styrelserna bör vara ca 10 inches bred, men behövs längden varierar beroende på längden på klammerparenteserna du använder.

• Lås hjullåsning mekanismen om din ställningar har hjul; annars, även om din byggnadsställning på kuddar, placera tegelstenar eller vind block på varje sida av benen att skapa ytterligare stabilitet. Om du behöver ytterligare höjd, trä benen av arbetsmarknadens parter mer in i öppet hål ovanpå stöd inlägg och spänna dem i en X-mönster igen. Upprepa proceduren för att nå den höjden som behövs.

• Välj en sida av byggnadsställningen som att placera hissa. Hissar bör aldrig vara försök från stärkande sidan av byggnadsställningar; kan resultatet i ställningen falla bakåt mot marken. Gänga anläggning bultarna genom det hissa arm, genom hålen i den ställningen stöd, och fäst den på plats med en mutter. Tråd hissa rep eller en kedja över blocket under armen och bifoga en krok till slutet att slutföra hissa.