mynewspapers.net

Hur man sätter spel sidor på en flatbädd släpvagn

Hur man sätter spel sidor på en flatbädd släpvagn


Flatbädd släp finns i en mängd storlekar, från jättar drog av highway traktorer till små att flytta trädgårdstraktorer och trädgård material. Många har trä däck och bakre grindar som vik ner för en ramp. Vissa är alla metall med sidorna 8-12 inches hög och en baklucka som inte bildar en ramp. Det är möjligt att lägga till spel sidor i båda stil. Trä-prydd mest nytta släp har intressenter svetsade på sidorna; metall-täckta släp har hål i toppen av sidan utformningen. Dessa rymmer 2-tums med 4-tums eller 2 av 2 stakes.

Instruktioner

• Avgöra vad för slags intressenter trailern har. Lägga till spel sidor verktyget släpvagn kan vara en mycket enkel och grundläggande träbearbetning uppgift eller det kan vara lite svetsning och metallbearbetning. Det beror på utformningen av trailern. Mest flatbädd släp har 2-tums av 4-tums parentes svetsade på sidorna, men flatbädd stilar med metall kortsidorna kan ha 2 av 2-tums hål, som en pickup säng sidor. Det bör finnas minst fyra öppningar, två på varje sida, mer för längre släp.

• Bestäm vilken typ av rangerbangård du vill, plywood, skära till bredd, eller 1-tums av 6-tums trä plankor. Plankor är det vanligare alternativet för släp längre än 8 fot. Skär 2 av 4 eller 2 av 2 stakes 6 inches längre än höjden av dina sidor; Om du gör 12-tums sidor, se stakes 18 inches. Klipp din spåranslutning styrelser längd (och bredd, om du använder plywood). Sedan lägger ut din insatserna med beläggningen på toppen och skruva beläggningen till insatserna med galvaniserade skruvar eller borra hål och fäst med vagnsbultar och nötter. Använd ett torg se till att insatserna och ytterväggar är fyrkantiga.

• Passar ditt spel sidor till sidan parentes eller hål i sängen sidorna. Din insats bör omfatta väl in i parentes eller hål, med rangerbangård an mot trailern. Om du kommer att dragande tunga laster som sätta press på de side panelerna, borra hål i parentes och skruva panelerna i ordentligt.

• Användning av metall stakes som ett alternativ. Du kan svetsa metall stakes längs sidorna av flatbädd släpvagn och sedan skruva träpaneler i dem i förborrade hål. Eller du kan använda metall stakes för att passa in i befintliga parentes eller hål. Metall insatserna är oftast ett alternativ för sidor som inte försvinner ofta. Trä-spel sidor är lätta att sätta och ta av.