mynewspapers.net

Hur man sätter serietidningar på din iPod

Hur man sätter serietidningar på din iPod


Men främst används för att lyssna på musik och poddsändningar, kan iPod touch också användas för att läsa böcker. Om du gillar att läsa romaner, tidningar eller serier, eliminerar läsa digitalt på din iPod behovet av att bära runt fysiska böcker som kan vara besvärliga och tunga. För serietidningen fans, en mängd olika grafiska romaner och serien finns att ladda ner från iTunes store.

Instruktioner

• Anslut din iPod touch till datorns USB-port med en iPod USB-kabel.

• Öppna iTunes om det inte laddas automatiskt. Klicka på fliken "iTunes Store" till vänster på skärmen. Ladda ner iTunes gratis från apple.com om du inte redan har det på datorn.

• Placera markören på "App Store"-fliken överst på skärmen. Klicka på den pil som visas på fliken Välj "böcker" från rullgardinsmenyn.

• Klicka "Comics" att få tillgång till alla tillgängliga serietidningar. Comics länken ligger till höger på skärmen under menyn "App Store snabblänkar." Alternativt använda sökfältet att slå upp en specifik serietidning eller använda orden "comic book."

• Klicka på serietidning du vill ladda ner till din iPod och välj "Köpa App." Logga in på ditt konto med ditt Apple-ID- eller AOL användarnamn när du uppmanas. Hämta filen.

• Klicka "böcker" under din iPod touch fliken som finns till vänster på skärmen. Markera "Synkronisera böcker." Du kan välja att synkronisera "Alla böcker" eller "Valda böcker." Klicka på "Ansök" för att synkronisera dina serier med iPod touch. Visa kapacitetsfältet längst ned på skärmen iTunes att bestämma hur mycket utrymme du har på din iPod för nedladdningar. "iPod sync är komplett" visas högst upp i iTunes skärmen när synkroniseringen är klar.

• Klicka på utmatningssymbolen bredvid din iPod fliken rätt sätt koppla bort enheten från datorn.

• Tryck på "Inställningar" och välj sedan "Wi-Fi" att slå på Wi-Fi och ansluta till ett nätverk. Leta upp den trådlösa nätverk du vill ansluta till den angivna listan. Ange lösenordet när du uppmanas. WiFi-ikonen visas i statusfältet högst upp på skärmen när du har blivit ansluten.

• Tillgång till AppStore på iPod genom att knacka på ikonen "App Store".

• Knacka på sökikonen längst ner på skärmen App store att leta efter specifika serietidningar. Välj en bok och bekräfta priset eller "Free." Tryck på "Köp nu" för att ladda ner serietidning. Ange ditt Apple-ID när du ombeds. Tryck "OK" för att starta nedladdningen.