mynewspapers.net

Hur man sätter roses på bröllopstårtor

Hur man sätter roses på bröllopstårtor


Bröllopstårta är brännpunkten i receptionen och kommer att locka massor av uppmärksamhet. Kakan är med foton och de flesta par skära tårtan tillsammans i enlighet med traditionen: så vara säker din bröllopstårta ursnyggt nog att bevara för eftervärlden. Om du gör din tårta själv eller skära ner bröllop utgifter genom att lägga till din egen tårta dekorationer, är färska rosor ett alternativ som kommer att vara vackra och romantiska, också.

Instruktioner

• Skiss design för din tårta. Det är viktigt att visualisera vad slutresultatet ska se ut, så du kan uppskatta mängden leveranser och se till att din design kommer att samordna med resten av inredningen bröllop om du lägger till några mindre blomningar att följa med rosor, införliva bara Ätbara blommor i din skiss, eftersom blommorna kommer röra kakan.

• Beställ dina rosor från en florist långt innan bröllopsdagen, minst tre månader om möjligt. Antalet rosor du behöver beror på storleken på din tårta och din personliga design. Använda skissen som en guide, men för mer än du tror du behöver. Ordna att plocka upp rosorna dagen innan bröllopet.

• Skär ändarna från stjälkar och plats rosorna i vatten över natten. Hålla dem i en sval område och tillsätt 1,5 ml (1/4 tesked) blekmedel / 1100 ml (1 stop) vatten i behållaren. Detta bevarar friskheten Rosornas tills den stora dagen.

• Transportera rosorna insvept i papper när du reser till en plats att montera kakan. På plats, kan du börja klippa rosorna ner, om det behövs, skär stjälkarna med en hantverk kniv eller vassa saxar. Skapa en topper genom högar flera av rosorna tillsammans för att göra en liten kupol. Säkra stjälkar med varandra via florister tejp.

• Ordna alla blommor på moset exakt som en provkörning för att säkra något. Detta kommer att informera dig om du har tillräckligt många rosor att slutföra din planerade design och felsökning av alla ställen som kan vara svårt att hålla en ros. Ta en digital bild av kakan precis som du vill att det ska se ut, om du glömmer när de flyttar från prov springa till den verkliga affären.

• Placera en sandskädda av buttercream glasyr på toppskiktet av tårtan där du vill ha den rosa topper att sitta. Tryck på mycket försiktigt på rosor att stabilisera dem i grädden. Anbringa resten av rosor i din önskade arrangemang med buttercream frosting också. Peta stjälkar i kakan (ca 13 mm (1/2 tum)) samt grädde.

• Scatter kronblad av eventuella återstående rosor runt basen av kakan på tabellen display.