mynewspapers.net

Hur man sätter på en Pocket beskyddare

Hur man sätter på en Pocket beskyddare


Det finns få saker som kan förstöra en fin skjorta snabbare än en läckande penna. Pocket beskyddare är en enkel lösning på problem med läckande bläck på skolan eller arbetet. Även om pocket beskyddare är regelbundet stereotyp som töntig eller nördiga i populärkulturen, de är praktiska, och vissa är även snygg. Om du använder pocket beskyddare i en vettig färg för att matcha din ensemble, kan det komplettera din outfit, snarare än hindra den. Om du aldrig har använt en pocket beskyddare, du kanske inte vet hur man sätter det på, men processen är förvånansvärt enkelt.

Instruktioner

• Kontrollera pocket beskyddare för tårar innan du använder den. Pocket beskyddare är oanvändbara om de innehåller även en liten reva.

• Skjut pocket beskyddare i skjortfickan så djupt som möjligt, att hålla den flapped vänd utåt. Inte alla pocket beskyddare har klaffar, men de flesta gör. Om din ficka protector har ingen flik, skjut på fickan med skyddets kortare sidan vänd utåt.

• Vik den yttre luckan över framsidan av din ficka så det täcker pcoket främre kant. Syftet med denna flik är att pennan mössor till lätt klämma på kanten av fickan. Med kanten vikas över din ficka, är beskyddaren säkrade och redo att acceptera pennor eller pennor.