mynewspapers.net

Hur man sätter på en karaoketävling

Hur man sätter på en karaoketävling


De av oss som gillar en bra karaoke session kan inte alltid hitta en lokal tävling där du kan ta del. Inställning och kör din egen karaoketävling behöver dock inte vara svårt. I själva verket, behöver du bara ett tillräckligt stort rum, en mikrofon och en dator att sätta på din egen karaoketävling.

Instruktioner

• Hitta en plats. Beroende på storleken på tävlingen, kan lokalen vara så liten som ditt garage eller lika stor som stadshuset. De flesta offentliga arenor avgift för deras användning. planera att ta ut en lämplig avgift för tävlande och för publiken.

• Få en bra dator; du behöver inte en karaokemaskin att ha en karaoke fest längre. Titta efter karaoke musik på websites så pass ström karaoke-innehåll (se länk i avsnittet resurser). Om din plats inte har Internet, kan vissa webbplatser du köpa eller skapa dina egna karaoke CD-skivor (se länkar i avsnittet resurser).

• Få en videoprojektor så du kan projicera datorskärmen på en vägg eller whiteboard, vilket gör att publiken som tävlande att se video och lyrics.

• Utarbeta reglerna för tävlingen. Fastställa parametrar såsom hur många låtar låter varje tävlande sjunga, om tävlingen kommer att ha en kvalomgången. Poäng tävlande på låten svårigheter och prestanda. Erbjuder ett mini pris för kostym eller publiken svar, men hålla viktigaste tävlingen professionell.

• Beräkna hur många människor du tror kommer att dyka upp och vilka priser du kan ge. Prata med lokala företag om donera priser i utbyte mot gratis annonsering vid evenemanget. Ett eller flera företag kan även vara villig att sponsra det. Erbjuda alla företag att tar del chansen att ge en domare.

• Annonsera din tävling. Bjud in dina lokala tidningar och radiotjänster att delta i tävlingen. De kommer gärna att täcka den. en plats i döma utskottet kan svälla sina egon. Skapa affischer för att dela ut och berätta för alla; ryktesvägen fungerar mycket bättre än reklam. Använda sociala medier som Twitter och Facebook. Skapa en Facebook-evenemang på din profil, och Bjud in alla dina vänner.