mynewspapers.net

Hur man sätter min dotters namn på titeln på mitt hus



Att placera din dotters namn på titeln på ditt hus kommer att försäkra att din dotter ärver ditt hem efter din död. Hur du gör detta beror på om ditt namn är för närvarande enda på gärningen och om det finns för närvarande en inteckning på hem. Beroende på dessa faktorer, kan det finnas ekonomiska konsekvenser för att ändra din nuvarande gärning.

Instruktioner

• Avgör om du kommer att tvingas att genast betala balansen i din inteckning om dådet ändras. Så, prata med din bankman och se om ett undantag kan göras, eller vara beredd att betala av din inteckning i sin helhet.

• Få samtycke från någon annan vars namn är för närvarande på gärningen innan du fortsätter. För att lägga till din dotters namn till dådet, måste undertecknandet av alla parter för närvarande om dådet.

• Skriv en ny gärning att placera din dotters namn på pappersarbete som en gemensam hyresgästen med rättigheterna för efterlevande. Detta gör att din dotter ska ärva ditt hus vid din död utan din egendom går igenom domstolen process som kallas bouppteckning. Det är möjligt för dig att skapa en ny gärning på egen hand, är det lämpligt att anlita en advokat som är kunnig i fastighetsrätt till Hantera Detaljer för dig.

• Spela in nya gärningen med skatt bedömare office i länet där huset är beläget. Det kan finnas en liten recoding avgift.