mynewspapers.net

Hur man sätter in kontroller av avlidna personer

Hur man sätter in kontroller av avlidna personer


Med all stress och känslor efter att ha förlorat en älskad, är personliga banking kvar ofta sista sak familjen medlemmar vill ta itu med. Det är ovanligt för människor att lämna världen med alla sina finanser i ordning, så familjen medlemmar kan vara kvar med bankkonton som måste vara stängt eller gamla kontroller som måste deponeras. Dessa uppgifter är normalt ganska enkelt men blir mer komplicerad när Kontoägare är avliden.

Instruktioner

• Endossera checken bara om du är testamentsexekutor utsetts i avlidnes: s vilja eller utses av domstolen. Endossera checken med namnet på den avlidne följt av testamentsexekutors namn och "personliga företrädare för dödsboet efter {namn till avlidne}." Om du inte dödsboets executor, kommer du inte att kunna godkänna eller deponera check.

• Ta till banken med fotolegitimation och original av domstolshandlingar utse du testamentsexekutor av dödsboet. De officiella dokumenten kommer att ha en upphöjd tätning, och du kan inte använda kopior. Banken kommer att använda dessa dokument att officiellt namn du testamentsexekutor på kontot.

• Insättning kontrollen endast in i kontot av den avlidnes egendom. Den bouppteckning process som uppstår efter en människas död kräver att alla den avlidnes tillgångar redovisas. Sätta in en check in på ett konto som inte ägs av avliden är olagligt.