mynewspapers.net

Hur man sätter ihop två bilder på photoshop

Hur man sätter ihop två bilder på photoshop


Förmågan att kombinera två Photoshop bilder kan du göra smörgåsar bilder. Detta innebär att du också kan lager och kombinera tre, fyra eller fem bilder. När två eller fler bilder sätts samman, resulterar en komposit. Sammansatta bilder tjäna funktionella, underhållande eller kreativa syften. Kombinera en serie bilder tagit över tid, skapa ett surrealistiskt bildspråk scen eller illustrera en ny idé genom att kombinera bilder som passar väl ihop.

Instruktioner

• Starta Adobe Photoshop och skapa en ny fil. Välj "Arkiv" i huvudmenyn och välj "Ny." Ge filen namnet och ange dess egenskaper. Denna fil är destinationen för bild sammansatt. Ange "Lösning" och "Färgläge" att matcha de bilder som du använder för komposit. Konflikter i filegenskaperna kan ställa tillbaka kombinera bilder.

• Välja en förinställda eller anpassade storlek för nya duken. Storleken på filen måste anges att rymma både bilder i komposit. Lägga till ett par inches till storleken på arbetsytan att förhindra att hugga ut viktiga delar av antingen bild.

• Öppna image filerna du vill kombinera. Välj "Fil," sedan "öppna" och välj den första filen. Klicka på "Öppna" för att lägga till filen till arbetsområdet. Upprepa denna process för att öppna den andra bilden.

• Ordna din arbetsplats. Alla tre fönster bör vara klar bild. Flytta och justera fönster som nödvändigt. Om den tomma duk där komposit är att äga rum är för stor för att se dess hela området, välj "Visa" och "Zooma ut" tills hela duken är i sikte.

• Ändra bilderna innan du sätter dem tillsammans. Skära, mask, färg, dodge, bränna eller ta bort de områden på varje bild som är nödvändiga. Din skicklighetsnivå definierar hur avancerad komposit blir.

• Dra varje bildfil till tomma duken. Klicka på den första bilden lagret. Dra och släpp den på mitten av tomma duken. Upprepa processen för den andra bilden. Du kommer att se två nya lager i paletten "Lager".

• Justera bilderna av sammansatt behov. Aktivera lagret som innehåller en bild och flytta den. Klicka på verktyget "Flytta" eller Använd tangentbordets piltangenter för att finjustera bilden på plats. Göra det samme för den andra bilden tills båda bilderna är redo att bli en komposit.

• Gå till "Lagret" Adobe Photoshop på huvudmenyn. Välj "Platta bilden." Båda bilderna kommer nu vara en.

• Spara sammansatt i ett användbart format. Försök JPEG för online-användning eller TIFF för att skriva ut filen sammansatt bild hemma eller i en kommersiell tryckpress.