mynewspapers.net

Hur man sätter ihop två bilder på paint

Hur man sätter ihop två bilder på paint


Paint är ett program som finns som tillbehör med Microsoft Windows operativsystem. Det innehåller funktioner som du kan måla enkel grafik, skriva text med en krita eller akvarell effekt eller redigera fotografier. Foto redigerande dragen omfatta beskära, ändra storlek och föreningen två separata bilder som en. Leta efter färg på ditt system, klicka på knappen "Start"-menyn i det nedre vänstra hörnet av skärmen, och välj sedan "Alla program" och "Tillbehör"-mappen. Ser du färgen som anges tillsammans med flera andra Windows-verktyg.

Instruktioner

• Öppna Paint. På det vågrätt navigeringsfältet, kommer du se tre menyflikar: "Färg", "Hem" och "Redigera". Välj "Måla." Från rullgardinsmenyn, klicka på "öppna" och Använd fönstret Bläddra för att välja den första bilden som du vill ansluta till. När färgen öppnar bilden, kommer du att märka det har tre små rutor placerade runt gränsen.

• Placera markören på torget hörn. Håller din vänster musknapp ned, dra hörnet torget ut att expandera duk av din bild och göra plats för den andra bilden. Om det behövs, använda de andra två rutorna också. Om du inte är säker på hur mycket utrymme du behöver för den andra bilden, göra mer utrymme. När utrymmet är riklig, släpp musknappen.

• Gå till fliken "Hem" Välj det första alternativet i menyfliksområdet, som är "Klistra in". Klicka på den nedåtriktade pilen, följt av "Klistra in från." Fönstret bläddra kommer att öppna igen, så att du kan plocka den andra bilden. Det kommer att placeras på arbetsytan tillsammans med den första bilden.

• Klicka på den andra bilden. Hålla den vänstra knappen på musen eller styrplattan ner, flytta den andra bilden runt duken tills den är i rätt position. Om det behövs kan du ändra storlek på bilden genom att klicka på och dra i små fyrkanter förlägga runt om gränsen.

• Klicka på nedpilen under "Välj"-fliken. Detta ligger "Klistra in" på menyfliken "Hem". Välj en önskad form och placera markören i det övre vänstra hörnet av bilden. Återigen, håll den vänstra knappen på musen, medan du använder markören för att markera bilden. Ta bort eventuella överskott vit duk eller andra delar av bilden som inte krävs. När övertygad om att den bild som du vill är inuti ditt valda område, släppa musknappen.

• Klicka "Gröda." Du hittar denna ikon bredvid "Välj".

• Spara din bild. Funktionen "Spara som" är på fliken "Måla". Du kan spara din bild i PNG, JPEG, BMP eller GIF format.