mynewspapers.net

Hur man sätter ihop perfekt mor till bruden Outfit

Hur man sätter ihop perfekt mor till bruden Outfit


Ingen vill ta strålkastarljuset från bruden på hennes bröllopsdag; men är det fortfarande viktigt för mor till bruden att se hennes bästa. Brudens mamma spelar en viktig roll som hon kommer att gå nerför mittgången, hälsar gästerna och möjligen ge en toast. Hon kommer också poserar för familjeporträtt som kommer att vara omhuldas år framöver, vilket gör att hitta den perfekta klänningen ännu viktigare. Det finns vissa riktlinjer att följa när du väljer en mor till bruden outfit.

Instruktioner

• Butik tidigt. Vill du ge dig själv gott om tid om din klänning måste vara anpassade beställt eller kräver förändringar. Men ska Brudens bröllop klänning och brudtärna klänningar plockas innan mor till bruden klädsel.

• Rådgör med bruden. Även om en mor till brudens klänning är i allmänhet en golv-längd klänning, ta reda på om din dotter har några preferenser eller speciella önskemål om stilen på klänningen.

• Besluta om färg. Att välja en nyans som liknar den brudtärna klänningar kan se bättre för bilder och komplettera brudens vision för hennes stora dag.

• Kommunicera med mor till brudgummen. Korrekt bröllop etikett står det att brudens mor plockar sin klänning först. Låt brudgummens mamma vet vad du har valt så att hon kan samordna sin klänning med din.

• Accessoarer. Hitta den perfekta smycken och skor för att matcha din klänning, och kom ihåg att komfort är nyckeln. Du borde också få en corsage på bröllopsdagen att slutföra din outfit.