mynewspapers.net

Hur man sätter ihop en tatuering maskin

Hur man sätter ihop en tatuering maskin


Att sätta ihop din tatuering maskin är lätt och blir andra natur när du går igenom processen ett par gånger. Om du inte är bekant med steg, kan du hitta dem lite förvirrande, vilket kan göra för ett frustrerande några timmar. Det är viktigt att du förstår hur en tatuering maskinfunktioner. Att ha datorn ordentligt monterade och trim kommer att göra för en bättre upplevelse för både dig--konstnären-- och den person som mottar tatuering.

Instruktioner

Montering av din tatuering maskin

• Börja genom att samla tatuering pistol. Samla in greppet, nål bostäder, stål guide spets och maskinens motor. Ta nålen bostäder och placera den genom hålet med ungefär en 1/4 tum visar ovan spännet. Dra åt skaderegleraren så det är ombonad och hålls på plats.

• Skjut greppet över den nedre delen av nålen bostäder och dra åt den övre skruven för att säkra den till nål bostäder. Sedan infoga stål guide spets i greppet och fäst den genom att dra åt den nedre skruven.

• Sätt in rätt tatuering nålen ner toppen av nål bostäder. Det skall glida i utan motstånd. Ta upp på nålen (slutet med loop) och Anslut den till tatuering maskinens krok. Sedan dra nålen ner ungefär en 1/8 tum och förvandla det till en fjärdedel av en sväng utsläppande slingan på utskjutande vibrationer kärnpunkt. Placera gummibussningar över kärnan att säkra nålen i drift.

• Montera din power station genom att ansluta din effektbox. Sedan koppla in din fotpedal i rutan power och placera den på golvet. Koppla in dina klipp sladden in rutan power och fäst de två klippen inläggen på din tatuering pistol. Vissa vapen har hål och klippen är säkrade genom att dra åt en skruv; andra har scissor-liknande klipp och ta på att inlägg.

• Slå på strömbrytaren och testa vapnet genom att trycka på fotpedalen. Justera kanon med den makt kontrollen tills önskad hastighet på nålen uppnås. Justera greppet så det är bekvämt och börja tatuera.