mynewspapers.net

Hur man sätter ihop Cupcakes att se ut som en stor tårta

Hur man sätter ihop Cupcakes att se ut som en stor tårta


Cupcake kakor är en bra idé för barn parter som vuxen person. Cupcake kakor gör det enkelt för varje person att ta en enskild tårta att äta istället att skära en bit av kakan. Varje cupcake kvar i hållaren och frostat ihop så att tårtan liknar en ark tårta. Kakor kan vara dekorerad med skrift eller tema bilder för någon typ av part, inklusive bröllop.

Instruktioner

• Förbereda den kaka mix som du vill använda för tårtan. En kaka mix gör 24 cupcakes, vilket kommer att göra om en 9-tums av 13-tums platt tårta när du är klar. Använda en cupcake pan för att hålla innehavarna fylld med kaka mix. Grädda i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen kaka mix, som vanligtvis är 18 till 21 minuter beroende på tillverkare och typ av kaka mix.

• Använd en grunt låda längd och bredd av kakan med sidor. Cupcake kakor reser inte bra, så en låda med sidor kommer att hålla kakan glider runt. Linda rutan i tin foil för dekoration eller annat material för en finare utseende. När du anländer till destinationen, Använd en mattkniv klippa hörnen och sänka sidorna så cupcake innehavare är tillgängliga.

• Placera bakade cupcakes fortfarande i papper innehavare i rutan grunt i rader till göra storleken av kakan du vill. Du kan till exempel ha fyra rader med sex eller tre rader av åtta.

• Använd en spatel att sprida glasyr från vänster till höger på tårtan. Glasyr måste gå till kanten av varje muffins i raden. Fortsätta frosting cupcakes som om de är en platt kaka. När du är klar, kommer du att kunna se cupcake innehavare under, men på toppen, det ser ut som en stor tårta med något avbrott i glasyr där cupcakes avsluta och starta. Glasyr bör vara tjock så att klyftorna mellan muffins är täckta.

• Lägga till tema dekorationer eller skriva till glasyr att göra kakan special om det är för en födelsedag eller annan händelse.