mynewspapers.net

Hur man sätter i övergången remsor för laminat trägolv på betong

Hur man sätter i övergången remsor för laminat trägolv på betong


Laminatgolv är en livskraftig produkt att installera på betong, så länge den fukt är inom ett intervall som är acceptabel för tillverkarens riktlinjer. Problemet många hemmafixare husägare möter i denna situation är när de börjar att avsluta kanterna på golvet. Laminatgolv kräver övergången remsor där golvet möter en annan yta såsom mattor, och övergången remsorna vanligtvis skruvas på plats. Det finns en speciell metod som du måste använda när du installerar laminat övergångar på ett konkret underlag istället för en trä undergolvet.

Instruktioner

• Mäta det område där övergången skall placeras, och markerar övergången strip och metall spår till önskad längd.

• Skär övergången pjäs och metall spår, använda en mitre låda och såg för att skära övergången och en bågfil för att skära metall spåret.

• Placera den metall spåret på golvet där övergången kommer att installeras, noga med att lämna utrymmet som krävs för expansion mellan trä laminat och våningen kommer det övergång till. Även tillverkaren krav kan variera, är det typiska expansion utrymmet för laminat 1/4 tum. Markera raden på undergolvet.

• Täta trä laminat kanten där den möter undergolvet genom att köra en pärla av 100-procent silikon över hela golvet och undergolvet. Detta förhindrar att fukt från betongen skevhet ditt golv under övergången remsan.

• Kör en pärla av betong-grade byggande klister på undergolvet var metall spåret kommer att placeras.

• Placera metall spåret på undergolvet och tryck fast in i konstruktion limmet, ta hand att kanten av banan uppfyller raden märkt expansion. Möjligt för att bota enligt självhäftande tillverkarens specifikationer.

• Tryck övergången remsan ner på metall spår genom att infoga åsen på undersidan av övergången in i spåret på metall spår. Tryck på höger sida av övergången tills platser i spåret, och kör sedan handen längs med övergången medan påtryckningsmedel som sittplats för hela längden på övergången.

• Ange den övergång pjäsen och spåra på plats innan du börjar lägga golvet så du kan se till att du har korrekt övergången pjäs och installation utrymme krävs för din specifika installation.