mynewspapers.net

Hur man sätter hjul hjul på stolar matsal

Hur man sätter hjul hjul på stolar matsal


Inte bara att sätta hjul hjul på benen på stolar matsal gör dem lättare att manövrera, det skyddar också matsal golvet från repor och repor orsakade genom att flytta stolarna. Det finns flera olika typer av hjul hjul för detta ändamål. De varierar i storlek, stil och den metod som de tillmäter stolsbenen. De två vanligaste typerna av caster wheel är "stam" hjul, som kan koppla till stol benet med en metall talade; och "plattan" hjul, som kan koppla till stol benet med en metallplatta. Med stjälken hjul, hjulstorlek är inte viktigt, men med plattan hjul plattan får inte vara större än basen av stol benet.

Instruktioner

Hur man fäster stammen hjul hjul

• Slå en Matstol över på sin sida. Bestämma den exakta mittpunkten med en linjal och markera en penna prick i mitten av basen av varje stol ben.

• Välj en borr som är exakta bredden på stjälkar av hjul eller storlek rekommenderas av hjulet. Borra ett hål i stolen benet på var och en av de markerade punkterna. Hålla borren perfekt parallellt med stol benet.

• Ta bort stjälken från hjulet. De två delarna bör faller isär lätt genom att dra dem i motsatta riktningar. Infoga varje stam i ett borrat hål och knacka därefter på plats med en hammare.

• Tryck på hjulet tillbaka på basen av stjälken. Det ska klicka på plats ordentligt.

Hur man fäster plattan hjul hjul

• Placera ett av plattan caster hjulen över basen av en av stolsbenen så att kanterna på plattan är i jämnhöjd med kanterna av stolen ben bas. Rita en penna prick genom var och en av de fyra skruvhål i plattan. Upprepa med de tre återstående stolsbenen.

• Välj en borr som är en storlek eller två mindre än skruvarna du använder. Borra fyra hål i varje stol ben på blyertsmarkeringarna, hålla borren perfekt parallellt med benet. Detta är starter hål som hjälper dig att infoga skruvarna.

• Placera den första caster wheel plattan på basen av en av de stolsbenen, på de fyra hålen i plattan över fyra starter hål. Placera en skruv genom ett av hålen i plattan och in i hålet i stol benet, och skruva i om halvvägs med en skruvmejsel. Upprepa med tre fler skruvar i de återstående tre hål i plattan.

• Dra åt fyra skruvar ända in i stolen benet.

• Upprepa steg 3 och 4 med de återstående tre benen i varje Matstol.