mynewspapers.net

Hur man sätter glans tillbaka i köksskåp

Hur man sätter glans tillbaka i köksskåp


Köksskåp är föremål för fett, smutsiga fingeravtryck, damm och andra fläcken som orsakar ämnen. När de bygga upp i ditt skåp, kan en tråkig, missfärgade utseende ta över en tidigare blank yta. För att sätta glans tillbaka i ditt kök skåp, måste du ta bort fett och smuts som täcker den. Du kan använda leveranser hittade i hemmet till utföra uppgiften utan att införa kemikalier i luften medan kommersiella produkter effektivt rengöra ditt skåp.

Instruktioner

• Häll 1/4 kopp bakpulver i en hink. Rör i 1 quart varmt vatten med en träslev tills bakpulver är upplöst.

• Blöt en ren svamp i allrengöringsmedel bakpulver rengöringsmedel. Vrid ur fukten och skrubba ytan av dina köksluckor att avlägsna fett, sot och smuts. Skölj din svamp ofta och fortsätta att tvätta bort alla skåp ytor.

• Fukta en trasa med vatten och torka skåp ytorna att ta bort bakpulver rengöringsmedel. Torr med en ren trasa.

• Fyll en sprayflaska halvvägs med vit vinäger och tillsätt sedan vatten för att fylla resten av flaskan. Skaka flaskan för att blanda fett-skärning lösningen. Spraya återstående fettfläckar med vinäger spraya och torka av med en ren, torr trasa.

• Blanda två kapsyler sadla Tvålig med 1 gallon varma vatten. Blöt en trasa med mild tvållösning och skölj ner köksluckor att ta bort sist av smuts och fläckar. Skölj med en ren trasa och torka med en trasa.

• Buff skåp med en torr trasa för att förbättra den naturliga glansen.