mynewspapers.net

Hur man sätter en studsmatta ihop

Hur man sätter en studsmatta ihop


Att sätta en studsmatta ihop är inte alltför svårt, men det är tidskrävande och kräver fullständig koncentration och förmåga att läsa anvisningarna som finns i rutan. Studsmattan själv, inklusive alla delar och verktyg behövs för att sätta det tillsammans, oftast komma inuti två lådor, och när du är klar ska se ut på studsmattan som du såg i butiken.

Instruktioner

Följ anvisningarnaSkar upp varje ruta, ta bort allt. Ta ut bladet beskrivning eller instruktion första. Öppna det brett och sätta den rakt framför dig. Följ anvisningarna som hur du tar bort bitar inuti boxen, och om att placera dem så att du kan använda dem lätt och inte göra några fel. Detta innebär att sätta samma bitar tillsammans, och de bitar som hör till nästa steg. De bör fastställas ganska likt ett pussel.Följ instruktionerna och sätta ihop ramen för studsmattan först. Du kommer att behöva sätta varje ben i sin egen Infoga som återfinns på ramen. Du kommer att behöva ägna särskild uppmärksamhet åt instruktionsblad, så att varje ben är ansluten till ramen. Detta skapar på studsmattan rund form. När du har cirkeln som bildas, placera mattan på marken med ram bara montering runt och något utanför mattan.Läs anvisningarna eftersom den visar hur man lägger en fjäder i varje triangel. Fjädrarna måste vara spända eller blir det ingen bounce när du hoppar på den. Noggrant räkna trianglar, som visas, och följa metoden att använda din egen kroppsvikt när du drar dem tätt.

Hur man sätter en studsmatta ihop


Fortsätta att kolla fjädrarna så att de är spända och bifogade korrekt. Denna gång, kommer du också upphakning av andra källor bredvid de som du har redan infört. Kontrollera anvisningarna igen innan om säkerhet kuddar ovanpå varje vår och fästa dem enligt anvisningarna. Avsluta med att fästa säkerhet kuddar, med plast banden som ska tas med i lådorna.